Skip to main content

Desperat jakt etter Ruud-billetter i Paris: – Fikk tilbud om billetter for 800 (!) euro

JAKTER BILLETT: Petter Oppegaard fra Snarøya (t.h.) jakter billetter. Han reiste ned til Paris, og tok sjansen. Stadig står han uten. Her i samtale med Casper Ruuds manager, Venke Aure.

PARIS: Et tresifret antall nordmenn jakter billetter til kampen mellom Casper Ruud og Federer. Mange reiste ned uten billetter, deriblant Petter Oppegaard (52) fra Snarøya.

– Jeg satt på hytta i Valdres og så siste sett av kampen mot italienske Matteo Berrettini, og tenkte at dette kunne jeg ikke gå glipp av, sier Oppegaard, som fikk bestilt fly og hotell.

LES OGSÅ: Sammenlikner Ruud–Federer med Norge–Brasil

Billett til selve kampen fikk derimot ikke.

– Jeg dro ned torsdag, og reiser hjem lørdag. Så de siste dagene har jeg vært inne på nettsiden og trykket på oppdater-knappen nærmere tusen ganger. Plutselig dukker det opp en tilgjengelig billett, men den ryker før man rekker å reagerer - selv om jeg er veldig rask på labben, sier 52-åringen, som har spilt tennis hele livet.

Oppegaard jaktet billett til det siste, men måtte gi tapt.

Da Budstikka traff han utenfor Court Suzanne Lenglen, der kampen skal spilles, kunne han fortelle om ulike tilbud han hadde takket nei til - noen helt opp til 800 euro, uten garantier.

 

OPPDATERER: Petter Oppegaard fra Snarøya jakter stadig billetter, og trykker oppdater på billettsystemet så fort han kan.

LES OGSÅ: Dette er den korte versjonen av tenniseventyret Casper Ruud

Hundrevis av henvendelser

Han er langt i fra alene om å mangle billett.

Casper Ruuds manager, Venke Aure, forteller at de har fått mange hundre henvendelser de siste dagene.

– Alle har ringt, til Caspers mor Lele, til far Christian og til hele teamet. Alle vil ha billett til denne kampen, og vi kunne delt ut mange, mange billetter dersom vi hadde hatt, sier Aure.

For interessen har nå eksplodert.

– Man merker at dette er punktet for folk ser hvor stort det er. Det er ikke mulig å bli mer eksponert enn det, sier Aure, som har fulgt Casper som manager siden 2014.

LES OGSÅ: Ruud kan bli sett av millioner av tennisfans

Over hundre nordmenn

Generalsekretær i Norges Tennisforbund, Alexander Kjær, forteller at over hundre nordmenn har tatt turen til Paris, og at Ruud nå har tilhengere fra hele verden som strømmer til.

– Her er det fans fra Norge, Malaysia og USA. Dette er som Norge-Brasil for oss i tennisverden, så dette er en festdag hvor folk vil samles, sier Kjær.

Han har måttet skuffe mange som er på desperat billettjakt.

– Det er litt kaos, et arrangement på størrelse med OL på Lillehammer, og vi prøver å hjelpe så godt vi kan med billetter, men det er vanskelig. VI får masse henvendelser, men vi klarer ikke hjelpe alle, sier Kjær.

 

PÅ PLASS: Generalsekretær Alexander Kjær på plass i Paris.
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.