Skip to main content

Casper Ruud vant, motstander skal ha testet positivt på korona

Casper Ruud vant i Hamburg, men motstanderen trakk seg i det andre settet. Nå avslører motstanderen at han har testet positivt på koronaviruset.

Casper Ruud vant i Hamburg, men motstanderen trakk seg i det andre settet. Nå avslører motstanderen at han har testet positivt på koronaviruset. 

Foto: Knut Bjerke

Casper Ruud (21) vant den første runden i Hamburg Open etter at motstanderen Benoit Paire trakk seg midt i kampen. Paire skal ha testet positivt på koronaviruset.

Det er VG som skriver dette. Ifølge avisen skal flere franske aviser skrive at franskmannen skal ha testet positivt på koronaviruset da han ankom den tyske byen Hamburg fredag.

– Da jeg kom testet jeg positivt på covid igjen. Jeg er sliten, jeg orker ikke mer, sier Paire ifølge den franske avisen L’Equipe.

Casper Ruud ledet kampen etter å ha vunnet det første settet 6–4. Deretter ledet han 2–0 i det andre settet da Benoit Paire trakk seg.

Ikke beskjed

Trener og pappa Christian Ruud sier at sønnen ikke visste at franskmannen var smittet i Hamburg.

– Casper fikk ikke beskjed om dette. Han har ikke fått noen informasjon. Paire var positiv i US Open, det er rart han har fått korona igjen, sier Christian Ruud til VG.

Ruud senior sier at han ikke redd for at sønnen skal bli smittet av viruset, og at det ikke kommer til å påvirke resten av turneringen i Tyskland, eller den kommende Grand Slam-turneringen i Paris.

– Jeg tenker at legene vet bedre enn meg. Om Paire får lov til å starte, så er det vel velbegrunnet. Det er ikke nærkontakt i tennis. Når de er nære i starten for å trekke om å starte serven, så har begge på masker, sier Christian Ruud til VG.

Budstikka oppdaterer saken

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.