Skip to main content

Casper Ruud slet seg videre

Casper Ruud fra Snarøya.

Casper Ruud fra Snarøya. 

Foto: AP Photo/Mark J. Terrill

Snarøyas tennisess, Casper Ruud (23), er videre til kvartfinalen i ATP 250-turneringen i München etter en sliteseier mot slovakiske Alex Molcan.

I kvartfinalen venter nederlandske Botic van de Zandschulp. Ruud vant til slutt 3-6, 6-4, 6–4.

Ruud har aldri møtt den 24 år gamle Molcan i kamp tidligere. Molcan er nummer 46 på siste ATP-ranking.

Ruud kom ikke ordentlig i gang mot 24-åringen og lå under 0–4 etter de fire første gamene. Han ble til sammen brutt tre ganger i settet han tapte 6–3.

I andre settet var Ruud og forehanden mer stabil, og nordmannen åpnet med å bryte Molcan. Deretter holdt begge hverandres serve til 6-4-seier for Snarøya-mannen.

Midtveis i det avgjørende slet Ruud på nytt. Molcan lå an til å bryte Ruud til 4-2-ledelse, men nordmannen fikk opp spillet sitt og sikret eget game. Like etterpå fikk Ruud to kjempemuligheter til å bryte Molcan, men mislykket i begge.

Deretter lyktes det endelig for Ruud å ta Molcan i eget game før han sørget for 6-4-seier i det siste gamet etter over to timer og et kvarters spill.

Casper Ruud seedet som nummer to i turneringen, og den høyest rangerte spilleren igjen i turneringen etter at Alexander Zverev røk ut.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.