Skip to main content

Casper Ruud æresmedlem i Snarøya TK

Casper Ruud (i midten) er blitt æresmedlem i Snarøya Tennisklubb. Til venstre: Hans Gjersøe (var med på å starte klubben for 50 år siden) og nestformann Ove Ørjavik.

Casper Ruud (i midten) er blitt æresmedlem i Snarøya Tennisklubb. Til venstre: Hans Gjersøe (var med på å starte klubben for 50 år siden) og nestformann Ove Ørjavik.

FOTO: PRIVAT

Casper Ruud (22) er en av verdens beste tennisspillere. Nå har han blitt æresmedlem i 50-årsjubilanten Snarøya Tennisklubb. 

– Det at vi nå hedrer Casper Ruud, har en del å gjøre med at klubben i år fyller 50 år. Samtidig har Casper Ruud, selv om han er en av verdens tennisspillere, valgt å være lojal overfor klubben sin. At han ikke har skiftet klubb, er noe vi setter umåtelig pris på, sier Lilian Kollerud i Snarøya Tennisklubb.

Denne uken ble Casper Ruud innlemmet som æresmedlem i klubben han allerede har vært medlem av i mange år. 

Yngst og eldst

Gjennom karrieren har Casper Ruud hele tiden gått i farens Christians fotspor, og slått hans rekorder. Det samme gjør han nå.

– Christian ble æresmedlem for noen år siden, så Casper slo faren også her. Det er vel ingen som har blitt æresmedlem i så ung alder, smiler Kollerud.

– Vi er veldig stolte av Casper Ruud, og ønsker fortsatt å være der for ham. Han er et forbilde for barn, ungdom og voksne. Alle ønsker å se ham. Hvis han har mulighet til å bidra for klubben, setter vi veldig pris på det, fortsetter hun.

Da Casper Ruud tirsdag fikk oppmerksomheten fra klubben, var også klubbens første æresmedlem til stede. Hans Gjersøe (95) var med på å starte klubben for 50 år siden.

– Det var veldig hyggelig at de to fikk muligheten til å møtes, sier Lilian Kollerud.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.