Skip to main content

Spill PC-spill på mobilen

GAME ON: Nå skal det bli mulig å spille skikkelige konsoll- eller PC-spill som Crysis eller GTA 4 på mobilen.
GAME ON: Nå skal det bli mulig å spille skikkelige konsoll- eller PC-spill som Crysis eller GTA 4 på mobilen.

Teknologien Otoy skal gi deg heftige grafikkopplevelser på telefonen din.

AMOBIL.NO:

Selskapet bak, som også heter Otoy, vil i stedet for å bruke mobilens prosessor- og grafikkbrikker kjøre spill fra egne tjenere, og overføre bilder til telefonen og kommandoer til tjeneren.

Dermed har du på sett og vis regnekraften til en datamaskin på mobilen. Les også: Skal gjøre mobilspill morsommere

Telefonens nettleser

Dette gjør det mulig å spille skikkelige konsoll- eller PC-spill som Crysis eller GTA 4 på mobilen. Og det skal være mulig å kjøre spill rett gjennom telefonens nettleser. På en video som er publisert vises teknologien på en Samsung Omnia med den innebygde nettleseren. Se videoen her

I tillegg skal det være mulig å styre spill med en Xbox360-kontroller, slik at du slipper å bruke telefonens potensielt ikke like godt egnede taster. Les også: Snart får du Xbox-grafikk på mobilen

Fungerer over 3G

Otoy skal være mulig å bruke over både 3G og Wi-fi, så lenge du har en nedlastingshastighet på minst 1,5 Mbps. Når teknologien blir kommersielt tilgjengelig er foreløpig ikke kjent.

Det er heller ikke detaljene rundt teknologien som skal benyttes. Les også: Ny spilltelefon fra Sony Ericsson

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.