Skip to main content

Snøvær stoppet forestilling

Teatergruppen Trille fra Fredrikstad hadde problemer med å rekke dagens første forestilling i Asker kulturhus.
Teatergruppen Trille fra Fredrikstad hadde problemer med å rekke dagens første forestilling i Asker kulturhus.
Foto: Privat

Mandag formiddag var det kommet så mye snø at hverken utøvere eller publikum rakk frem til Asker kulturhus og dagens barneforestilling i tide. 

To barnehager, tre pappaer, en mamma og deres barn vår påmeldt forestillingen «Trille» – som skulle starte klokken 10.00 i Asker kulturhus. Bare sistnevnte, en mor og hennes lille datter, rakk frem i tide.

For da klokken var 10.00 sto teatergruppen bak «Trille» fortsatt fast i veikaoset på E6.

Bildeserie: Slik var snøkaoset mandag

– Vi kjørte fra Fredrikstad klokken 07.30 og regnet med å være fremme i nitiden, sier skuespiller Yvonne Wiche Levinsen.

Først klokken 11.30 var teatergruppen fremme i Asker.

Disko for én

Da hadde lystekniker Daniel Bjørvik forsøkt å redde stumpene ved å lage diskotek for den ene fremmøtte til forestillingen.

– Det var en mor som kom hit med datteren på 2 år. De virket fornøyd med dagens nødløsning, sier Mari Haugen, prosjektleder i Asker kulturhus.

Forestillingen «Trille» var også satt opp til klokken 13.00. Til den regnet Haugen med at det ville komme noen flere, selv om det fortsatt snødde utenfor.

– Vi håper jo at folk som har kjøpt billett får forestillingen med seg, men man skal jo ikke risikere livet for kunsten heller, sier Haugen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.