Vår helt unike feiring av nasjonaldagen gjør seg ikke selv. Det er en dugnadsinnsats uten sidestykke over det ganske land som gjør den mulig – år etter år.

I dag vil jeg takke alle korps i Bærum som sørger for musikk ved flaggheising, ved å gå foran i alle barnetogene på skolene på dagtid og ved å gi lyd til Borgertoget i Sandvika og Blomstertoget gjennom Bekkestua på ettermiddagstid.

Vi vet det ligger mye øving og dugnadsarbeid for å få til 17. mai akkurat slik vi andre forventer år etter år. Tusen takk til alle som bidrar i korpsbevegelsen. Det blir ikke skikkelig 17. mai uten dere!

Les også

Hvorfor flagger vi ikke?

Som leder av 17. mai-komiteen i Sandvika håper jeg at mange finner veien til Rådhuset og kransenedleggelse ved Rytterstatuen kl. 08.00, til Løkkehaven etter at arrangementene på skolene er ferdige, og at dere blir med å lage et skikkelig borgertog fra Løkke kl. 15.00 og festforestilling i Bærum Kulturhus 15.30. Der blir det taler og kunstneriske innslag.

Mange avslutter feiringen etter barnetogene og samvær på skolene, det er det ingen grunn til.

Jeg håper at flest mulig stiller opp på det som arrangeres rundt omkring i kommunen vår 17. mai! Det skaper stemning og representerer en velfortjent takk til alle som gjør 17. mai til en festdag for oss alle!

Gratulerer med nasjonaldagen! Hurra, hurra, hurra!