I over 50 år har vi handlet på Bekkestua. Her fikk man kjøpt alt man trengte i hyggelige og serviceinnstilte forretninger. Men, nå er det slutt.

Etter at kommunen avsluttet lokaldemokratiet på Bekkestua etter at to unge politikere fra Høyre og Venstre ivret for å stoppe gjennomkjøringen på tettstedet, måtte vi finne et annet sted å handle.

Hverken leder av sentrumsforeningen, Sten Randers Fredriksen, beboere eller handlende ble forespurt om stengningen.

Torsdag i forrige uke tok jeg en tur for å se hvordan det var blitt ved broen. Jeg fikk lett en parkeringsplass, og det fantes nesten ingen mennesker der.

Les også

Da nærdemokratiet på Bekkestua ble nedlagt

Jeg fikk et sjokk da jeg fikk se hva som var bygget av sitteplasser og så videre. Noe så stygt har jeg sjelden sett.

Ikke et menneske satt der. Nina Sundby gremmes, vil jeg tro. Hennes fantastiske figurer på broen skapte kunst på Bekkestua. Hvorfor søkte man ikke en designer til å utforme stedet?

Jeg tok en tur innom polet da jeg først var der. Jeg var eneste kunde, og ingen satt i kassen. En hyggelig dame hjalp meg med selvbetjeningen.

Jeg synes synd på alle som driver forretning på Bekkestua. Alle må forstå at det ikke bor nok mennesker der til at forretningene kan overleve.

Da jeg trengte å handle en skjorte, kjørte jeg til CC Vest. Der var det blitt enormt med parkeringsplasser, og 4men var slått sammen med 4women i nyoppussede lokaler.

I og med at jeg trimmer på Montebello i Oslo to ganger i uken, passer det fint å stoppe der.

Men, Mega Bekkestua skal vi bruke én gang i uken. Vi kommer østfra og kjører inn i en romslig garasje og tar rullebånd inn i forretningen. Helt supert.

Jeg har meldt meg ut av Høyre og stemte på Pensjonistpartiet.

Takk for mange fine år, Bekkestua. (Muligens tar kommunen til vettet og åpner broen igjen.....?)

Les også

Lytt til beboerne og de handlende på Bekkestua