Nikolai Tveter Strickland og Haslum er enige om å forlenge 22-åringens kontrakt.

– Jeg er Haslum-gutt og trives godt i nærmiljøet her, så det har vel egentlig aldri vært noen tvil om hvor jeg vil fortsette å utvikle meg, sier Strickland i en video på Haslums nettsider.

I årets sesong var Strickland på banen i totalt 20 eliteserie- og NM-kamper. På disse matchene noterte han seg for 27 scoringer.

Trives med hard konkurranse

Kantspilleren har vært en del av Haslums A-stall de siste årene. Til daglig kjemper han om plassen som høyrekant med den syv år eldre Thomas Kristensen, som har bred internasjonal erfaring fra både større europeiske ligaer og mesterskapsspill med landslaget.

– Vi har en sunn konkurranse og trives med å jobbe med hverandre. Han har noen ekstremferdigheter jeg prøver å lære av i treningshverdagen, så han har vært til stor hjelp for meg de siste sesongene, sier Strickland i nevnte video.

97-modellen imponerte da han fikk ekstra ansvar i Kristensens skadefravær i sesongen som gikk, noe som gjorde at klubben aldri var i tvil om at de ville ha ham med videre.

– Nikolai var positiv den siste delen av sesongen. Både med tanke på humør, men også gjennom gode prestasjoner. Derfor ønsket vi svært gjerne å beholde ham, og vi er glade for at vi kom til enighet, sier trener Erlend Mamelund.

Haslum er nettopp ferdige med en skuffende sesong, der de til slutt måtte ut i kvalfiseringsspill for å berge eliteserieplassen. Re-signeringen av Strickland er et ledd av opprustningen foran kommende sesong, der de også har hentet inn den danske U21-landslagsspilleren Aleksander Selmar.

LES OGSÅ: Dansk kjempe skal hjelpe Haslum til nye høyder