Mandag 13. februar starter
"Den store Budstikkakonkurransen"


Konkurranseregler

For å være med på konkurransen må du hver dag svare på 2 spørsmål. Svarene finner du i en av artiklene som har stått i avisen uken før spørsmålene blir presentert.

Den første kupongen med spørsmål finner du i avisen mandag 13. februar. Ta derfor vare på avisen allerede fra mandag 6 februar. Konkurransen avsluttes lørdag 25. mars. Hver uke starter en ny runde av konkurransen. Ukens første spørsmål er i mandagsavisen, og avsluttes i lørdagsavisen. Spørsmålene i konkurransen henviser til foregående ukes aviser. Konkurransekupongen må klippes ut hver dag, og gjemmes til førstkommende lørdag da ukens 6 kuponger sendes til Budstikka. Kopier av ukens kuponger aksepteres ikke. Kun originalkuponger deltar i konkurransen.

Kupongene må være oss i hende senest den etterfølgende tirsdag kl. 11.00.

Slik fortsetter det i 6 uker. Hver uke trekkes det en reise for 2 til Kroatia, til en verdi av kr. 13.000 pr. person. Blir du ikke vinner av en reise er det masser av gavekort a kr. 300,- fra spennende butikker på premielisten.

Når konkurransen er slutt den 25. mars har totalt 16 lesere fått billett til en ukes drømmeferie i Kroatia, mens hundrevis av andre lesere kan gå ut og handle med gavekort.

For de som vinner reise blir det samlet avreise fra Oslo Lufthavn Gardermoen den 6. mai 2006. Hjemkomst er den 13. mai 2006.

Avreisedagen kan ikke endres. Reiser og gavekort kan ikke byttes mot kontanter.

Ansatte i Budstikka og deres husstander kan ikke delta i Den Store Budstikka-konkurransen.

Eventuelle reisevinnere under 18 år må reise i følge med foresatte

Vinnerne vil bli presentert i Budstikka.

Til Kroatia med Budstikka og Velværereiser AS

Adriaterhavskysten lokker med krystallklart vann, middelalderbyer, praktfull natur og god mat. Kroatia ble i 2005 kåret til verdens toppdestinasjon av reiseguiden Lonely Planet, og magasinet Geographic Adventure kårer Kroatia til den beste internasjonale destinasjonen for 2006

Hvis du blir med på Den Store Budstikka-konkurransen kan du være heldig og komme til Opatija i Kroatia. Vi reiser i samlet flokk den 6. mai, med retur en uke senere. Velværereiser AS flyr oss til Rijeka. Ikke langt unna finner vi den hyggelige byen Opatija. Her sjekker vi inn på Hotell Bristol (4 stjerner), like ved havnen.

Oppholdet vil by på både felles aktiviteter og måltider, samt tid for seg selv. Vi vil ta deg med på koselig båttur i skjærgården, vi besøker den største øya i Adriaterhavet, Krk, og ikke minst skal vi besøke Venezia i Italia. Du vil få muligheten til å oppleve middelalderbyer, spennende kultur og flott natur med vakre strender.