Volkswagen Service i Asker og Bærum

Service på dine premisser

Trygghet skal ikke koste deg mer.

 

Det er trygt å bruke et verksted som kun fokuserer på ett bilmerke. Gjennom vårt serviceprogram får du ved behov oppdatert alle bilens systemer. I tillegg er det en rekke andre fordeler som ikke koster deg noe ekstra. Alt inngår i veiledende priser som trygt kan sammenlignes med andre.
Og Volkswagen Original Service får du bare hos os.

 

Alle våre mekanikere har gjennomført et personlig opplæringsprogram i regi av fabrikken og sørger for å være oppdatert på det siste av alt fra verktøy til nye innovasjoner.

Hos oss stilles det også krav til videreutdanning av alle mekanikere slik at de alltid oppdaterer sin kompetanse. I tillegg til den allmenne utdannelsen, får mekanikerne tildelt ett eller flere spesialfelt, for eksempel motor, girkasser, elektronikk og liknende. Det finnes med andre ord ingen som kan din Volkswagen bedre!

 

Alle våre verksteder har full oversikt over alt som er utført av service, vedlikehold og reparasjoner på din bil. Oljeskiftservice, intervallservice, inspeksjonsservice, bremsevæskeservice og reparasjoner – hva det måtte være. På biler solgt nye i Norge har vi reparasjonshistorikk så langt tilbake som til 1985. Systemet er felles for alle forhandlere, så uavhengig av hvilken Volkswagen forhandler du henvender deg til er informasjonen tilgjengelig.

   Bestill din verkstedstime her        »

VERKSTED

Inn/utlevering med Autokey Alltid åpent

 

Man - fre   07.00-17.00

 

Lørdag STENGT

Sender skjema ...

Det oppstod en feil i serveren.

Skjema mottatt.

Spørsmål:

Kontakt oss

Billingstadsletta 2

1312 Slependen

Finn oss på kartet

Tlf: 24 03 25 00

E-post: aogb@moller.no

Billingstadsletta 2. Tlf.: 24 03 25 00

Åpningstider verksted:

Inn/utlevering med Autokey Alltid åpent

Man – fre 07.00-17.00

Lørdag  STENGT