Stabæk norgesmestere

AVGJORDE: Etter 66 minutter fallt avgjørelsen da Ola Kamara kom alene med keeper. Kamara var iskald og satte ballen i mål til 4-3. Det ble også sluttresultatet. FOTO: TORE GURIBY

AVGJORDE: Etter 66 minutter fallt avgjørelsen da Ola Kamara kom alene med keeper. Kamara var iskald og satte ballen i mål til 4-3. Det ble også sluttresultatet. FOTO: TORE GURIBY

Artikkelen er over 10 år gammel

Ola Kamara ble den store helten da Stabæk tok klubbens første NM-gull i fotball for juniorer.

DEL

- Vi er veldig fornøyde. Finalen var ikke noen maks-kamp av oss, men vi vant likevel fortjent. Det mente lagledelsen til Viking også, jubler Stabæk-trener Morten Tveit.

Stabæk vant tilslutt 4-3 i finalekampen mot Viking som ble spilt foran drøyt 2.500 tilskuere på Viking stadion.

Hjemmelaget gikk opp i 2-0 før Stabæk svarte. Mikkel Diskerud reduserte til 1-2 da han satte inn returen på Vegar Eggen Hedenstads straffe.

Magnus Sitter sørget for 2-2 og balanse i regnskapet, før Theodor Remman sendte Stabæk i føringen 3-2.

Viking kom tilbake og utliknet til 3-3. Men etter 66 minutter fallt avgjørelsen da Ola Kamara kom alene med keeper. Kamara var iskald og satte ballen i mål til 4-3. Det ble også sluttresultatet.

Vegar Eggen Hedenstad ble kåret til finalens beste spiller.

- Vi visste at vi hadde et bedre lag, men de hadde enkeltspillere som er farlige, sier Tveit som forteller at Stabæk-gutta slett ikke fikk panikk da Viking gikk opp til 2-0.

- Vi fikk redusering rett før hvilen. I pausen var våre spillere forbannet. Vi fikk en kjempestart på 2. omgang. Da vi tok ledelsen kontrollerte vi kampen mot slutten, oppsummerer Morten Tveit fornøyd.

Dermed var det klart for feiring i Stavanger.

- Nå skal vi på bankett, avslutter Tveit.

Viking 3

Stabæk 4

Fotball, finale NM:

Stabæks lag:

Innbyttere:

Tilskuere:

Artikkeltags