Stokkelien misfornøyd med spilletid

Mads Stokkelien og Stabæk 2 rykket ned og laget skal spille i 3. divisjon i 2013.

Mads Stokkelien og Stabæk 2 rykket ned og laget skal spille i 3. divisjon i 2013. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Mads Stokkelien har ikke preget Stabæk-laget slik han hadde håpet.

DEL

Stokkelien (22) har scoret ett seriemål, men både uttelling og spilletid er mye lavere enn hva sørlendingen hadde forventet.

– Det har vært en vanskelig sesong, både for meg og laget, og jeg er ikke fornøyd med spilletid eller at jeg har scoret så lite, sier Stokkelien.

LIVE KL. 18: Følg Stabæk - Tromsø direkte her

Han starter høyst trolig på benken når Stabæk tar imot Tromsø på Nadderud søndag. Veigar Pall Gunnarsson og Franck Boli starter antagelig på topp.

Ville Jalasto og Adnan Haidar har begge karantene (gule kort) og spiller ikke. På fredagens trening manglet Bjarte Haugsdal. Han var syk. Jørgen Hammer fikk et spark i ankelen og haltet av treningen tidlig.

LES OGSÅ: Mannefall i Stabæk før Tromsø-kampen

Ønsker å kombinere fotball og studier

Stokkelien kombinerer fotballkarrieren med tannlegestudier.

Studiet tar fem år, dersom man gjør det på normert tid. Mye er obligatorisk, og Stokkelien vet at det er en reell mulighet for at det kan komme til et punkt hvor det blir vanskelig å henge med på studiene, samtidig som han skal levere på fotballbanen.

– Min innstilling er at det ene ikke skal gå ut over det andre. Det er ikke noen vits i å holde på hvis det blir for halv maskin på begge områdene, sier han.

LES OGSÅ: Mener Stabæk kan ha godt av et år i 1. divisjon

- Varer ikke evig

– Hva vil du velge dersom du må ta et valg?

– Fotballkarrieren varer ikke evig, mens man har mange år på å studere og jobbe, men utgangspunktet mitt er at jeg skal forsøke å kombinere så lenge som mulig, påpeker Stokkelien.

Den første eksamenen har han etter jul, den ser han ikke så svart på.

– Det blir bare å lese knallhardt så fort sesongen er over. Det tror jeg skal gå bra. Det blir nok verre til våren. Da er det litt mer hektisk med fotballen, smiler Stokkelien.

Les flere Stabæk-nyheter fra Budstikka her

Artikkeltags