Stabæk mister nok en spiss

FOTBALL: Slik så det ut da Torstein Andersen Aase og Stabæk kunne juble over seier mot Lillestrøm i år. Nå er det klart at 21-åringen skal til KFUM. FOTO: TRINE JØDAL

FOTBALL: Slik så det ut da Torstein Andersen Aase og Stabæk kunne juble over seier mot Lillestrøm i år. Nå er det klart at 21-åringen skal til KFUM. FOTO: TRINE JØDAL

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Så er det helt klart: Torstein Andersen Aase er ferdig i Stabæk.

DEL

Spissen har vært svært skadeutsatt i lange perioder i Stabæk-karrieren. Han har vært sykmeldt i store deler av året sesong.

Han røpet for noen uker siden at han var svært usikker på fotballfremtiden og nå er det klart at han skal spille for KFUM kommende sesong.

LES OGSÅ: Kan være ferdig i Stabæk

– Jeg har kontrakt med Stabæk ut året, så jeg har ikke signert ennå - men det blir KFUM/Oslo neste sesong, sier Torstein Andersen Aase til Nordstrands Blad.

Dermed mister Stabæk sin andre spiss på kort tid. Sist uke ble det klart at Veigar Páll Gunnarsson også forlater Stabæk.

Spissen spilte nylig for futsal-laget til KFUM/Oslo i eliteserien mot Grorud. Han kom til Stabæk i 2008, men skader har gjort at 21-åringen med 40 aldersbestemte landslag ikke helt har tatt det siste steget. I år fikk han fire kamper fra start i eliteserien.

LES OGSÅ: – Det går bra med Torstein

– Jeg har hatt tre alvorlige hjernerystelser, og kanskje åtte totalt. I tillegg til noen andre skader, sier Andersen Aase.

– Jeg må finne igjen gleden av å spille fotball, og den tror jeg at jeg finner i KFUM/Oslo som har en kjempegjeng, sier han til Nordstrands Blad.

– Har du gitt opp fotballdrømmen?

– Ikke nødvendigvis, men jeg trenger en pause fra det øverste nivået i Norge.

Artikkeltags