Stabæk låner Vålerenga-spiss

NY SPISS: Petter Belsvik og Stabæk har fått på plass en konkurrent til Mads Stokkelien og Franck Boli. FOTO: KARL BRAANAAS

NY SPISS: Petter Belsvik og Stabæk har fått på plass en konkurrent til Mads Stokkelien og Franck Boli. FOTO: KARL BRAANAAS Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Chuma Anene skal spille for Stabæk ut sesongen.

DEL

Som Budstikka tidligere i uken har omtalt, var en spiss på vei inn dørene på Nadderud. Nå er 20 år gamle Chuma Anene klar for klubben. Stabæk og Vålerenga er enige om en utlånsavtale, med opsjon på kjøp frem til 1. januar 2014. Anene er spilleklar allerede til søndagens kamp mot Strømmen.

Anene er spiss, og har vært på banen for Vålerenga fire ganger i eliteserien denne sesongen, én gang fra start.

I år har det ikke blitt noen scoringer på spissen, men i forrige sesong ble to nettkjenninger.

- Han passer bra hos oss. Fremadstormende og ung spiller med fart, og er en målscorer. Han har et høyt potensiale og er en perfekt Stabæk-spiller. Han er bare 20 år, men har noen kamper i eliteserien, sier Petter Belsvik til Stabæks hjemmeside.

- Vi er jo gode med unge spillere og vet vi kan utvikle Chuma videre, men forventer at han allerede nå kan være med på å avgjøre kamper for oss.  Vi får også en spiss til i troppen, noe vi har ønsket oss lenge.  Nå blir det en fight om spissplassene, og det er bra for alle, litt ekstra skjerping, sier Belsvik videre.

SE VIDEO: Ønsker spisskonkurrent velkommen

Artikkeltags