Stabæk-keeper ute i minst to kamper

Stabæks keeper Mande Sayouba er tilbake etter kneskaden, og spilte hele kampen for Stabæk 2, borte mot Moss. Bildet er hentet fra kampen mot Vålerenga tidligere i år.

Stabæks keeper Mande Sayouba er tilbake etter kneskaden, og spilte hele kampen for Stabæk 2, borte mot Moss. Bildet er hentet fra kampen mot Vålerenga tidligere i år. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Mande Sayoubas kneskade gjør at han er uaktuell for spill mot Brann mandag.

DEL

Det var tidlig i møtet med Aalesund søndag at Mande Sayouba koliderte med lagkamerat Jørgen Hammer. Keeperen fikk seg en smell i kneet og måtte bæres av banen.

Skaden ser ikke ut til å være veldig alvorlig, men ifølge Stabæks fysioterapeut Fredrik Birkemo er Sayouba uaktuell for spill med det aller første.

LES OGSÅ: Finsk forsterkning til Stabæk.

- Vi har sett litt på skaden. Han kom seg en del utover mandagen, fikk bra bevegelighet utover ettermiddagen og hadde ikke de intense smertene som han våknet med, forteller Birkemo som la til at skaden fortsatt er litt uoversiktelig.

- Han fikk seg en solid trøkk og er ikke aktuell mot Brann. Sannsynligvis ikke mot Sandnes Ulf heller (12. august). Antagelig har han strukket et indre leddbånd, samt fått en bløtdelsskade, opplyser Birkemo.

LES OGSÅ: Flere sportsnyheter.

Artikkeltags