Stabæks Andreas Hanche-Olsen utsatt for vold i Oslo – sykemeldt i to uker

SYKEMELDT: Andreas Hanche-Olsen (t.v.) skal ha blitt utsatt for blind vold ved en t-banestasjon i Oslo. Her avbildet sammen med tidligere Stabæk-kaptein Morten Skjønsberg.

SYKEMELDT: Andreas Hanche-Olsen (t.v.) skal ha blitt utsatt for blind vold ved en t-banestasjon i Oslo. Her avbildet sammen med tidligere Stabæk-kaptein Morten Skjønsberg. Foto:

Andreas Hanche-Olsen (19) tilbragte natten på sykehus etter en voldsepisode i Oslo.

DEL

Hendelsen skal ha skjedd lørdag kveld ved en t-banestasjon i Oslo.

Spilleren skal i følge klubben ha tilbragt natten på sykehus, før han vendte hjem søndag.

– Etter det vi har fått høre fra Andreas og familien, så er dette et tilfelle av blind vold, forteller daglig leder i Stabæk Fotball, Jon Tunold.

Han ønsker ikke å gå nærmere inn på hva som har skjedd, og forteller at han ikke kjenner alle detaljer i saken.

Klubben opplyser om at spilleren er våken og klar - og at forholdet er politianmeldt.

LES OGSÅ: Hanche-Olsen (19) frelste Stabæk med scoring

– En kraftig hjernerystelse

Hanche-Olsen har spilt for klubben siden han var 12 år gammel, og fikk sitt store gjennombrudd forrige sesong. 19-åringen har spilt 13 eliteseriekamper, ofte i tospann med den rutinerte kapteinen Morten Skjønsberg, og avgjorde blant annet oppgjøret mot Bodø/Glimt i høst med kampens eneste scoring.

– Det er flere ungdommer som har slåss, og vi jobber nå med å kartlegge hvem som har gjort hva, sier Gjermund Hanssen ved Majorstua politistasjon til Nettavisen

Politiet mener at det er for tidlig å slå fast at det dreier seg om blind vold, og ovenfor nettstedet forteller Line Mari Fremstad i Oslo politidistrikt at det dreier seg om en «kraftig hjernerystelse».

– Det vi vet er at det i forbindelse med en fest i nærheten var mye mennesker samlet på Gaustad T-banestasjon. Det brøt ut slagsmål mellom det som av tipsere ble anslått å være mellom 50 og 100 ungdommer, sier Fremstad i Oslo politidistrikt til Nettavisen.

– Nå må vi gi Andreas den tiden han trenger for å bli «fit for fight», sier Tunold.

Artikkeltags