Det var ingen hemmelighet at Stabæk ønsket seg Ada (16) og Andrine (18) Hegerberg fra Kolbotn, og søndag skrev søstrene under. De kom fra Kolbotn og er ansett som to av de største talentene i norsk kvinnefotball. Ada, som er spiss, ble blant annet kåret til årets unge spiller i Toppserien i år, mens Andrine, som kan brukes som hengende spiss og midtbane.

- Spillere med spisskompetanse

- Vi er veldig glade for å ha dratt i land disse to signaturene. Dette er spillere med spisskomptanse, som vil gi oss noen ekstra dimensjoner å spille på, sier sportslig leder i Stabæk, Richard Jansen til Stabæks hjemmeside.

Begge søstrene var med i den norske A-lagstroppen mot Nord-Irland for et par uker siden. Ada fikk også sin debut, da hun ble byttet inn etter 72 minutter.

Sterk tropp

I tillegg til disse signeringen, sikret Stabæks seg underskriften til landslagskaptein Ingvild Stensland for kort tid siden og ny hovedtrener er på plass.  Dessuten blir de fleste av spillere i årets tropp med videre og dermed har Stabæk de fleste brikkene på plass foran oppkjøringen til neste sesong.