- En kan si at det ligger litt til rette for Lillestrøm nå. De har et lettere program igjen med en kamp i uken. Det skal spilles. Vi kommer til å feie over den motstanden vi får i tiden som er igjen. De skal bort og møte Arna Bjørnar og Røa. Vi er fortsatt med i dette, sier Stabæk-bossen.

LES OGSÅ: Referat fra Lillestrøm-Stabæk.

Han la ikke skjul på at han var fryktelig skuffet etter at Stabæk tapte 1-2 for Lillestrøm i lørdagens kamp.

- Rett og slett kjedelig. De hadde to målsjanser. Vi øver spillestil gjennom hele året for at vi skal se akkurat slik ut som vi gjorde i dag – så tapte vi kampen fordi vi ikke fulgte med. Det er det som skjer. Begge dødballmålene er fordi vi ikke er oppmerksomme og ikke følger med – da blir vi straffet, sier Eide.

LES OGSÅ: Lillestrøm ranet poengene mot Stabæk

Første omgang holder meget høy klasse. Også i 2. omgang var vi best. Vi skapte sjansene vi trenger for å vinne denne kampen. Spillemessig var det veldig bra og jeg synes til tider det var klasseforskjell på lagene. Men fotball handler om å score flere mål enn motstanderne. Det greide ikke vi.

Stabæk tok tidlig ledelsen i kampen ved Ingvild Stensland. Men den ble utlignet av Isabell Herlovsen – mot spillets gang.

Stabæk var det beste laget og etter hvilen spilte laget seg til den ene sjansen etter den andre. Midtveis i 2. omgang fikk Lillestrøms Anne Stenstvedt sitt andre gule kort. Dermed avsluttet gjestene med en mer og presset de gule og svarte.

18 minutter før slutt jobbet Herlovsen frem en corner for hjemmelaget. Den havnet hos Marit Sandvei som fyrte løs fra 25 meter. Skuddet suste i det Ingrid Hjelmseths lengste kryss.

Stabæk presset på for utlikning, men hjemmelaget red av stormen og da sluttsignalet gikk jublet Lillestrøm som om de hadde tatt gullet.