Norway Cup-sølv til Koll/Hauger

SØLVJENTER: Koll/Hauger tapte knepent finalen i Norway Cup. FOTO: TORE GURIBY

SØLVJENTER: Koll/Hauger tapte knepent finalen i Norway Cup. FOTO: TORE GURIBY

Av
Artikkelen er over 12 år gammel

Koll/Haugers jenter 16-lag måtte tilslutt gi tapt med knepne 1-2 mot danske Skovlunde i Norway Cup-finalen lørdag.

DEL

– Det var godt gjort av oss å følge dette laget hele veien. Vi er det eneste laget som har klart det. Men det var godt gjort av dem å slå oss også, trøstet Koll/Hauger foreldrene jentene sine etter det knepne finaletapet.

– Hallo! Vi har tatt 2. plass. Det er kjempebra med sølv i Norway Cup, sier lagkaptein Martine Minge Olsen.

1. omgang av finalen for jenter født etter 1/1 1990, eller klasse R, var jevnspilt. Danske Skovlunde kjempet etterhvert til seg et ørlite spillemessig overtak, men Koll/Hauger-jentene kom stadig på farlige angrep.

Mot slutten av omgangen tok danskene ledelsen 1-0 da Cecilie Ancher driblet en Koll/Hauger-forsvarer og banket ballen i hjørnet med venstrebeinet. Etter hvilen øket innbytter Katja Irsdal til 2-0 da hun kom først på et innlegg fra venstresiden.

Koll/Hauger-jentene svarte imidlertid umiddelbart. Helene Walle møtte en flat corner og skjøt ballen i mål på direkten med høyrebeinet. Koll/Hauger-jentene tok ut det siste de hadde av krefter i heten på Ekebergsletta, men klarte ikke å score flere ganger. Dermed ble det altså 2-1 seier til laget med drøssevis av danske landslagsspillere.

– Vi er fornøyde med sølv. Vi tapte nok kanskje for et bedre lag, mente Koll/Haugers Caroline Gloppen.

For Koll/Hauger spilte: Johanne Lindheim Butenschen, Ingeborg Blumer, Emilie Wette, Helle Dølvik Brochmann, Elisabeth Øvreseth, Karoline Hensen, Sofie Kjos Bergum, Malene Symevåg, Karoline Ruud, Isabell Engelhart, Caroline Gloppen, Inger Johanne Hjort, Martine Minge Olsen, Helene Walle og Mari Aase Hole.

Artikkeltags