Stabæk sjanseløse mot Tertnes

SKADET: Henny Ella Reistad var toppscorer, helt til hun ble skadet.

SKADET: Henny Ella Reistad var toppscorer, helt til hun ble skadet. Foto:

Nadderud Arena: (Stabæk-Tertnes: 19-25) Vinnersjansen ble skadet da Henny Ella Reistad måtte ut med skade.

DEL

Tertnes tok ledelsen tidlig i Nadderud Arena og holdt på en to-tre-målsledelse gjennom hele den første omgangen. Henny Ella Reistad var en viktig brikke for Stabæk og hadde flere scoringer som kom på viktige tidspunkt, men hun måtte ut med en skade med fem minutter igjen av førsteomgang.

Det tok ikke lang tid ut i den andre omgangen før Tertnes ledet med fem mål og etter det var det ingen vei tilbake for Stabæk.

– Det ble et overtråkk på meg da jeg skjøt. Det er ikke så alvorlig, men det var ikke så viktig å komme innpå igjen på slutten her da vi ligger under med noen mål. Jeg kan legge vekt på foten, så det var bedre enn først fryktet, sa Reistad etter kampen om sin skade.

- Ikke krise

Trener Tarjei Sundal mener skaden på Reistad var med på å forandre kampbildet.

– Når vi mister Henny så mister vi en del av duellspillet. De begynner å spille mer offensivt forsvar på oss og vi taper en mot en duellene. Med Henny på banen har vi en som kan ta de duellene og vinne, som hun gjør før hun blir skadet, sier Sundal.

Selv om det blir tap med seks mål er han ikke misfornøyd.

– Vi spiller en helt grei første omgang, og spesielt i forsvar. Den andre omgangen blir litt dårligere og vi sliter litt offensivt, men det er ikke krise å tape med seks mål mot Tertnes. De er et meget godt lag, sier Sundal.

Neste kamp for Stabæk er borte mot Gjerpen, og der skal det bli seier.

– Vi reiser ikke hjem i neste kamp uten å vinne, sier Reistad.

Stabæk 19 (11)

Tertnes 25 (13)

Stabæk: Regina Guldbransen, Ane Røneid Rustad, Mie Sophie Sando 3, Jenny Osnes Græsholt 1, Helene Gigstad Fauske 4, Jenny Handal Sneve 1, Janine Børkeeiet 2, Julie Tangelsen, Kristiane Stormoen 1, Thea Karlshaugen Pettersen 2, Carolie Ruud Helgesen 1, Rakel Gåra Alvern, Katarina Viktoria Bjørnskau Berens, Eline Jarlsrud Rikartsen, Josefine Intelhus, Henny Ella Reistad 4.

Toppscorer Tertnes: Birgitte Karsen-Hagen 6

Dommere: Vegard Kalløkkebakken, Pål Alexander Valbjør og Nils Økern.

Utvisninger: Stabæk 3x2 min., Tertnes ingen

Tilskuere: 200 i Nadderud Arena

Artikkeltags