Se Stabæk-kamper direkte på budstikka.no

DIREKTE: Ola Brynhildsen kunne juble foran hjemmefansen for første gang forrige sesong. I vinter kan du kanskje se han juble på budstikka.no.

DIREKTE: Ola Brynhildsen kunne juble foran hjemmefansen for første gang forrige sesong. I vinter kan du kanskje se han juble på budstikka.no. Foto:

Budstikka sender flere av Stabæks treningskamper denne vinteren.

DEL

Budstikka sender flere av Stabæks treningskamper i forkant av årets eliteserie – og starter med Stabæk-Asker fredag klokken 14.00.

Kampene er forbeholdt abonnenter.

Denne sesongen har klubben varslet at de ønsker å ta ytterligere steg, og veien dit kan du følge på budstikka.no – hvor vi sender flere av Stabæks treningskamper direkte.

LES OGSÅ: Stabæks Lumanza drar til Tyrkia

Spennende

Sportsleder i Budstikka, André Strømnes, mener treningskampene er en spennende del av oppkjøringen.

– Vi har også tidligere streamet fotballkamper og gleder oss til å komme i gang med treningskampene denne vinteren, hvor vi skal tilby sendinger med mer og bedre innhold enn tidligere. Det er knyttet stor nysgjerrighet til disse kampene og spenning bygger seg opp både for seerne og oss til seriestarten.

LES OGSÅ: Stabæk signerte 18-åring fra Godset

Mediepartner

– Vi ser frem til å samarbeide med Budstikka om overføringen av vinterens treningskamper. Budstikka er det største mediehuset lokalt og har vært en viktig samarbeidspartner for Stabæk i mange år. Gjennom denne streamingavtalen er vi sikre på at vi vil dekke behovet til våre supportere på en god måte, forteller mediesjef i Stabæk, Oddbjørn Vistnes.

Han mener supporternes behov er dekket i den nye avtalen.

– For Stabæk som klubb er det viktig at supporterne kan følge og komme tett på forberedelsene til en ny sesong, og at produktet som leveres er av høy kvalitet. Her mener vi at de ulike behovene er godt ivaretatt.

Artikkeltags