Raymond Gyasi endelig tilbake for Stabæk

TILBAKE: Raymond Gyasi, her fra nøyaktig ett år siden, gjorde comeback for Stabæk 2 mandag.

TILBAKE: Raymond Gyasi, her fra nøyaktig ett år siden, gjorde comeback for Stabæk 2 mandag. Foto:

Et fem måneders skademareritt nærmer seg slutten for Raymond Gyasi. Mandag var han endelig tilbake i kampsituasjon for Stabæk - da andrelaget møtte Raufoss

DEL

– Det er en fantastisk følelse. Jeg har sett frem til dette øyeblikket. I forrige uke hadde jeg en full treningsuke, med 100 %-økter. Så er det selvsagt slik at når kampen begynner, så er man litt spent, med tanke på at det er en stund siden sist. Men så fort jeg kom på banen, så forsvant all frykt, smiler en lettet Gyasi etter 1-1-oppgjøret mot Raufoss mandag kveld.

23 minutter før slutt kom han nemlig innpå for Stabæk 2 - Gyasis første opptreden for Stabæk denne sesongen, etter at han fikk en avrevet muskel i foten i mars. I fjor spilte Gyasi 20 A-lagskamper for Stabæk.

Angrepsspilleren, som kom innpå på høyrekanten før han etter noen minutter ble flyttet frem som spiss, rakk å skape litt trøbbel for Raufoss med farten sin. Og han forteller at han først og fremst følte glede da han gjorde seg klar til å komme innpå.

– Jeg var veldig glad. Men det var tøft å komme inn, med tanke på formen. Nivået var bra. Men jeg var bare glad for å være tilbake på banen.

  Føltes som en time

  Følte du noe smerte?

  – Nei, ikke i det hele tatt. Jeg hadde mye adrenalin, og følte meg egentlig ganske skarp, sier Gyasi.

  – Men jeg er voldsomt sliten nå. Jeg spilte bare 20 minutter, men det føles for meg som en time, ler den sympatiske ghaneseren.

  Han forteller at han og klubben har en plan rundt hvordan de best mulig skal få han fullt restituert igjen, og at han håper å spille fulle kamper om en måneds tid.

  – Vi starter «easy». I dag spilte jeg 20 minutter, neste gang kan det bli 45. Det er slik man bygger opp kroppen igjen. Jeg håper at om en måneds tid er jeg 100 % og kan spille fulle kamper igjen, sier Gyasi.

  KAMPFAKTA

  Stabæk 2 1 (0)
  Raufoss 1 (1)

  2. divisjon herrer, avdeling 1

  Mål: 0-1 Emile Noe Dajdo (26.), 1-1 Oscar Aga (str. 64.)

  Stabæk 2: Simen Lillevik Kjellevold – Jesper Norman Daland, Steinar Strømnes, Andreas Hanche-Olsen, Morten Renå Olsen - Peder Vogt, Kristoffer Askildsen, Emil Bohinen, Filip Valencic, Ola Brynhildsen - Oscar Aga.

  Innbyttere Stabæk 2: Christopher Cheng i 46. min for Brynhildsen, Raymond Gyasi i 67. min for Valencic.

  Gule kort: Emil Bohinen, Stabæk. Stian Simenstad, Snorre Strand Nilsen, Raufoss.

  Dommer: Marius Lien, Otra IL

  Tilskuere: 200 på Nadderud Kunstgress

  Artikkeltags