– Spillemessig er vi bedre

AKTIV: Henning Berg er aktiv på feltet når Stabæk trener.

AKTIV: Henning Berg er aktiv på feltet når Stabæk trener.

Henning Berg mener Stabæk har hevet seg etter at han tok over, selv om de gikk på en smell mot Haugesund sist. Følg Stabæk - Sandefjord her.

DEL

STABÆK - SANDEFJORD 2-2

Følg kampen her fra klokken 18.00

Stabæk stiller med følgende lag mot Sandefjord: Marcus Sandberg –  Ronald Hernández, Daniel Granli, Vadim Demidov, Jeppe Moe –  John Hou Sæter, Tobias Børkeeiet, Emil Bohinen, Moussa Njie –  Franck Boli, Ohi Omoijuanfo.

Og trener Henning Berg har tro på laget sitt.

– Vi har gode spillere med et bra potensial. Vi kommer til å vinne flere kamper fremover, sier Stabæk-trener Henning Berg foran den viktige kampen mot Sandefjord i ettermiddag.

– Vi har selvfølgelig lyst til å vinne hver eneste kamp vi spiller. Sandefjord er bak oss på tabellen, og et lag vi bør slå. Men vi forsøker å tenke mer på det vi skal gjøre på banen, enn å se på tabellen.

Trenger flere poeng

– Spillemessig synes jeg vi har vært bedre i det siste. Vi gjorde gode kamper mot Rosenborg (1–1) og Molde (seier 3-1), selv om det ble tøft mot Haugesund (tap 0-2).

– For oss handler det bare om å være klar mot Sandefjord, og er vi det får vi resultater.

– Hvor mange poeng må dere ha for å berge plassen?

– Det er vanskelig å si. Det avhenger av hva de andre lagene gjør og så videre. Men vi må ha flere enn det vi har i dag. Det er helt klart, sier Berg.

Artikkeltags