Ordinas både misfornøyd og positiv etter Stabæks poengtap mot Lillestrøm

SER LYSPUNKTER: Toni Ordinas var fornøyd med Stabæks spill mot Lillestrøm - i det minste helt frem til sluttfasen av kampen.

SER LYSPUNKTER: Toni Ordinas var fornøyd med Stabæks spill mot Lillestrøm - i det minste helt frem til sluttfasen av kampen. Foto:

Av

Toni Ordinas var naturlig nok skuffet etter at Stabæk ga fra seg en tomålsledelse mot Lillestrøm lørdag kveld - men han fant også noen lyspunkter etter kampen.

DEL

For selv om den spanske treneren var skuffet over å miste to poeng i sluttminuttene, var han positiv med tanke på hvordan laget så ut, i det minste i de første 70 minuttene.

– Jeg synes vi kjemper bra. Det er førsteinntrykket mitt etter kampen i dag. Jeg synes vi er sterke i de første 70 minuttene, sier Ordinas etter kampen.

– Men jeg må innrømme at når man leder med to mål etter 80 minutter, så tenker man at man har kontroll. Jeg er ikke fornøyd med å tape to poeng, men jeg er en positiv person. Jeg foretrekker å tenke at vi tar ett poeng på en bane som er veldig vanskelig. Lillestrøm har en sterk, sterk evne til å kjempe. Vi så det i Sarpsborg, fortsetter Ordinas.

LES OGSÅ: Stabæk mistet seieren

– Falt nok litt dypt

Stabæk hadde nok av sjanser til å avgjøre kampen i sin favør - og spesielt Tonny Brochmann og Ohi Omoijuanfo var nære. Et tredje mål fra Stabæk ville nok drept kampen og håpet i Lillestrøm - og dette anerkjenner selvsagt Ordinas.

– Det store problemet i dag er at vi ikke scorer det tredje målet. Vi hadde en stor sjanse med Tonny og en mulighet med Ohi, mener Ordinas.

– Men vi falt nok litt dypt i sluttfasen av kampen, og da kommer de lange ballene. Så har du størrelsen på spillerne til Lillestrøm, og du har størrelsen på våre spillere, sier Ordinas og viser med hendene at Lillestrøms spillere nok er noen centimeter høyere enn Stabæk-spillerne i gjennomsnitt.

LES OGSÅ: Stabæk-helten vil ha forbud mot medaljesnakk

Slet etter at spiller måtte ut

Ordinas opplever at spesielt en hendelse påvirket kampforløpet.

– Vi må nok innrømme at med Lumanza på banen, så hadde vi nesten full kontroll. Det var bestemt, han slet litt før kamp, og avtalen var at han bare skulle spille 60 minutter. Men uten han mistet vi hans evne til å dirigere spillet med ballen. Da begynte vi å vinne og tape ballen i annenhver duell, og gjør man dette mot Lillestrøm, er man i trøbbel, sier han.

Å miste initiativet var ikke ønsket. På trening før kamp, forklarte Ordinas at han var klar på at Lillestrøm er dyktige i sluttfasen av kampen.

Det var nettopp dette som felte Stabæk lørdag kveld.

– Lillestrøm vil alltid kjempe. De må få skryt for å komme tilbake i en kamp der de ikke har kontroll i 70 minutter, men likevel finner en måte å score mål på, mener Ordinas

– Men vi kjempet også bra i dag, spesielt i første omgang. Vi har fått bedre flyt etter den dårlige perioden vi var inne i. Glemmer vi resultatet i dag, kan vi si vi har kjempet bra i de tre siste kampene, påpeker Ordinas.

LES OGSÅ: Ingen i eliteserien treffer mål mer enn Stabæk

Artikkeltags