Åtte målscorere da Stabæk bandy feide over Ullevål

STORSEIER: Stabæk feide Ullevål av banen med 12-0 hjemme.  Mikael Bood scoret tre mål.

STORSEIER: Stabæk feide Ullevål av banen med 12-0 hjemme. Mikael Bood scoret tre mål. Foto:

Stabæk har scoret over 100 mål i årets eliteserie bandy. Tremålsscorer Mikael Bood mener det er en stor fordel av laget har mange spillere som scorer mål.

DEL

STABÆK - ULLEVÅL 12-0 (7-0)

Søndag kveld smadret Stabæk motstanden og utover i 2. omgang vartet laget opp med champagne-scoringer.

Stabæk ga seg ikke før de hadde satt inn 12 mål mot Ullevål. Åtte mann scoret mål for Stabæk. De åtte var: Mikael Bood 3, Petter Løyning 2, Nikolai Rustad Jensen 2, Jan Olav Løyning, Anders Christensen, Bjørn Buskvist, Fredrik Randsborg og Mikkel Killi Andersen.

- Jeg synes det er veldig positivt for Stabæk at det ikke bare er to-tre som scorer målene. Jeg tror det utvikler hele klubben at flere scorer, sier tremålsscorer Mikael Bood.

Stabæk har spilt 12 kamper i årets eliteserie og scoret hele 106 mål. Søndag ledet de 7-0 ved pause og holdt trykket oppe etter hvilen.

- Jeg synes vi gjorde en god og fokusert kamp hele veien. Vi fortsatte å spille vårt spill veien. Det var noen fantastisk fine mål. Det må ha vært morsomt forpublikum å se på, oppsummerer Mikael Bood.

LES OGSÅ:

Stabæk knuste Hamar på brutalt vis

Fikk nei til bandy på fjordisen 

- Fantastisk å være tilbake

Kampen var hans første på hjemmebane for Stabæk. Svensken spilte også i forrige serierunde, borte mot Hamar. En lyskeskade har satt ham på sidelinjen siden august. Han innrømmer at det har vært en tålmodighetsprøve.

- Det er venstre bein som det har vært mye problemer med. Nå er jeg endelig tilbake, det er gøy. Jeg har kjørt rehabilitering siden august. Det er fantastisk å være tilbake, sier Bood

Han sier formen kjennes helt ok.

- Jeg må bare få litt tempo i kroppen og litt kampform. Så håper jeg å få spille mye resten av sesongen.

De to siste sesongene har han spilt i Ready. Før det var han i svenske Boltic. Bood sier han er imponert over sine nye lagkamerater.

- Det er utrolig gode spillere teknisk. De tenker bandy på en annen måte.

LES OGSÅ: Høvik feide Ullevål av banen

Stabæk  12 (7)

Ullevål    0 (0)

Bandy, eliteserien menn:

Stabæks mål: Mikael Bood 3, Petter Løyning 2, Nikolai Rustad Jensen 2, Jan Olav Løyning, Anders Christensen, Bjørn Buskvist, Fredrik Randsborg og Mikkel Killi Andersen

Hoveddommer: Kjell Arild Disch

Utvisninger: Ullevål 20 min.

Tilskuere: 110 på Plassen

Artikkeltags