Skip to main content

Youness Mokhtar høyaktuell mot Brann

KLAR: Youness Mokhtar ønsker mer spilletid. Her fra cupkamp mot Heming. FOTO: SIMEN SOLUM WAAGSETHER

Youness Mokhtar er høyaktuell for sin første eliteseriestart søndag kveld. Denne uken ble han drillet på høyrekanten.

KLOKKEN 20.00: STABÆK-BRANN

Spilleren etterlyste mer spilletid i eliteserien, etter to 3. divisjonskamper og en cupkamp mot 4. divisjonslaget Heming 1. mai.

Følg Stabæk-Brann direkte her fra klokken 20.00

Etter det fikk han et innhopp mot Mjøndalen forrige serierunde, og søndag kan den første kampen i eliteserien fra start komme. På fredagens trening ble han drillet på høyrekanten, på bekostning av Emil Bohinen.

– Laget er ikke tatt ut, men vi testet han der i dag. Vi får se hva vi lander på, sier Berg, som forteller at laget har testet flere varianter denne uken.

– Det er tett og jevn konkurranse på den plassen. Youness har kommet seg i bedre form, mens Emil har gjort flere gode kamper på høyrekanten. Begge er gode spillere, med offensive ferdigheter, sier Berg.

LES OGSÅ: Bærum signerte avtale med Vålerenga - frykter Stabæks tidlige talentjakt

VM-klar

Emil Bohinen ble i slutten av forrige måned klar for den norske troppen til U20-VM, hvor det er sterk konkurranse om plassene. Stabæk-trener Henning Berg forteller at han ikke kan ta hensyn til det, når han skal gjøre sine uttak.

– Jeg er den som tenker minst på det mesterskapet, sier Berg.

Stabæk møter Brann på Nadderud stadion søndag kveld, klokken 20.00.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.