Skip to main content

– Vil feire scoring mot Stabæk

SERIEMESTER: Ola Kamara har vunnet norsk seriegull med både Strømsgodset og Stabæk. Nå prøver han det samme for MFK.
SERIEMESTER: Ola Kamara har vunnet norsk seriegull med både Strømsgodset og Stabæk. Nå prøver han det samme for MFK.

Moldes toppscorer Ola Kamara er imponert over gamleklubben.

Ola Kamara spilte fra han var 16 til 19 i Stabæk og har seriegull med klubben fra 2008. Siden den gang har han både vært i Strømsgodset og i utlandet, men før denne sesongen returnerte Kamara til Norge og Molde. Her har han så langt banket inne fem mål for Romsdals-laget.

Spissen tenker ikke spesielt mye på at det er Stabæk som står på motsatt banehalvdel i lørdagens kamp.

– Jeg hadde en fin tid der, men det er ikke sånn at jeg ikke feirer scoring. Det kommer jeg til å gjøre, sier Kamara til Budstikka.

LES OGSÅ: Diomande sendte Stabæk til himmels

–Skal styre spillet

Han er meget imponert over det Stabæk har klart så langt i denne sesongen, og sier at det er spesielt imponerende at de har klart å finne samspillet med flere nye spillere like før seriestarten.

– De har jo hatt litt flyt også, men de har gjort seg fortjent til den flyten, så det er bra gjort. Jeg tror det er en meget bra trener som analyserer mye og er veldig klar over hva han skal gjøre. Så har han fått litt marginer med seg, men det er ofte de beste som har flaks også, fortsetter Kamara.

Spissen har kun sett noe av Stabæk på video og er spent før møtet med bærums-laget.

– Men jeg tenker at vi er på hjemmebane og skal styre spillet, sier en selvsikker Kamara.

Molde-trener Tor Ole Skullerud har en fortid som trener i Bærum og sørget for at klubben rykket opp til 1. divisjon i 2002. Som resten av Fotball-Norge skryter også han av Stabæk.

– Det ser ut som de både offensivt og defensivt har funnet fram til en plan og et lag. Det er godt gjort, sier Skullerud.

Revansjesugent

Etter en heller laber kamp mot Lillestrøm sist håper MFK-treneren at Molde framstår bedre og sånn som de har gjort på hjemmebane i år. Han er meget klar over hurtigtoget Asante og kontringsstyrken til Stabæk, men røper ikke planen de har for å stanse det. For nå bør Molde slå tilbake.

LES MER: Stabæk hylles på sosiale medier

– Det har dessverre blitt en trend denne sesongen at vi må slå tilbake. Det har vi gjort hver gang, og det kommer vi til å gjøre i morgen også med en god prestasjon. Om prestasjonen blir så god at vi kan slå Stabæk blir en tøff utfordring, for Stabæk er i veldig god form. Ja, det er et revansjesugent Molde-lag, og et Molde-lag som var svært skuffet etter Åråsen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.