Skip to main content

Uvisst når Kassi er tilbake for Stabæk

SKADET: Luc Kassi har fått en leddbåndsskade i det ene kneet. FOTO: EVA GROVEN
SKADET: Luc Kassi har fått en leddbåndsskade i det ene kneet. FOTO: EVA GROVEN

Det er usikkert når Luc Kassi er tilbake på banen for Stabæk. Heldigvis er det ikke lårskaden som satte ham ut av spill ett år som plager ham.

– Vi håper han er klar i løpet av relativt kort tid, sier sportslig leder Inge André Olsen.

Stabæks midtbanespiller, Luc Kassi (24), var ute i hele fjor på grunn av en lårskade. I hjemmekampen mot Rosenborg palmesøndag måtte Kassi gå av banen på grunn av skade og han kunne ikke spille påfølgende kamp mot Haugesund 2. påskedag.

Stabæks fysioterapeut, Erik Moen, forsikrer at det ikke er snakk om samme skade som sist. Han sier det nå er en smell i kneet i det andre benet og at Kassi har vært til MR-undersøkelse. Den viste at han har fått en leddbåndsskade i kneet. Moen sier det er for tidlig å si noe mer om rehabiliteringsperiode og videre forløp.

Etter fire seriekamper har Stabæk fått skade på Matthew Rusike (beinbrudd) og Kassi. Mot Haugesund ble dessuten Vadim Demidov utvist og Stabæk må klare seg uten ham førstkommende helg mot Bodø/Glimt. Olsen ligger ikke søvnløs av den grunn.

– Skader og suspensjoner vil man få i løpet av en sesong, det må vi håndtere. Da er det andre som får sjansen.

Tøff åpning

Olsen legger likevel ikke skjul på at Stabæk naturligvis merker det kortsiktig, men at det er sånt man ikke unngår.

Etter fire eliteseriekamper står Stabæk med fire poeng, alle er tatt på hjemmebane.

– På papiret var det tøffe kamper vi åpnet med – det kommer sikkert de neste også til å være. Vi har vist i hjemmekampene at når motstanderne setter på mye fysikk, så klarer vi å stå bra opp, sier Stabæk-lederen og legger til at de så langt ikke helt har knekt koden på bortebane.

– Det skal ikke være så stor forskjell borte og hjemme som nå. Det er noe vi må jobbe med.

LES OGSÅ: Nå har Rusike fått oppløftende nyheter etter benbruddet

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.