Skip to main content

Stabæk tapte generalprøven mot Mjøndalen

ÅTTE STRAKE TAP: Stabæk har tapt åtte strake kamper før neste ukes serieåpning.

MJØNDALEN: Etter syv strake tap håpet Stabæk på en positiv generalprøve mot Mjøndalen. Istedenfor ble det tap nummer åtte.

I år, som i fjor, hadde Stabæk sin generalprøve før sesongen borte mot Mjøndalen. Denne sesongen er Mjøndalen tilbake i 1.divisjon, og det fikk Stabæk-kaptein Morten Skjønsberg til å tro at de skulle være overkommelig motstand.

Istedenfor tapte Stabæk generalprøven, deres åttende strake tap i vinter. Bæringene klarte ikke bryte gjennom Mjøndalens defensive mur, og slet stort med å skape farlige muligheter.

Kampen var preget av mange dueller og feil, og ble avgjort omtrent et kvarter før slutt da tidligere Bærum-spiller Amahl Pellegrino fikk stå umarkert inne I feltet og bredside inn kampens eneste mål.

– Den første omgangen er ganske jevn.  I den andre er Mjøndalen litt bedre enn oss, så det er fullt fortjent at de vinner, sier sportslig leder Inge Andre Olsen etter kampen, og legger til at laget nå er fullt fokusert inn mot seriestart.

– Det er klart, vi ville helst ha vunnet. Men det viktigste i disse kampene er å spille inn en ellever før seriestart. Det har vi ikke fått gjort ennå, og et er litt synd. Det blir veldig mange bytter. Samtidig har vi spilt med mange unge i kampene i vinter, og de har fått sjansen til å vise seg frem, fortsetter han.

Før kampen var det knyttet en viss spenning til keeperplassen. Mandé Sayouba spilte hele kampen, men Olsen unnlot å svare på om det betyr at ivorianeren starter sesongpremieren.

– Jeg vet ikke hvem som står. Billy får velge, sier han og smiler.

NYTT TAP: Jeppe Moe og Stabæk har slitt tungt i oppkjøringen. Om en uke venter Aalesund i seriestarten.

Spent før årets sesong? Her kan du mimre tilbake til fjorårets suksessesong.

Før årets sesong ble Bob Bradley byttet ut med Billy McKinlay. Så langt har skotten slitt med å få fart på Stabæks offensive krefter, og de ni treningskampene de har spilt har endt med én seier og åtte tap, mens de har scoret fem mål og sluppet inn 15.

Vi fulgte kampen direkte her:

LES OGSÅ:

Morgan Sulele lanserer ny Stabæk-sang lørdag  

Kapteinen om generalprøven: – Mjøndalen bør være overkommelig

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.