Skip to main content

Stabæk har spilt fire timer fotball uten scoring på Malta

MÅLLØST: Tre kamper og tre ganger 0-2 ble fasit for Stabæk under oppholdet på Malta. FOTO: KARL BRAANAAS

Legia Warszawa var det beste laget vant fortjent i treningskampen fredag.

STABÆK-LEGIA WARSZAWA 0-2

Stabæk møtte et sterkt polsk lag i sin tredje treningskamp under oppholdet på Malta. For tredje gang på rad måtte Billy McKinlays gutter gå av banen med 0-2-tap.

Legia Warszawa var best i begge omganger. Stabæk hadde sine sjanser før hvilen, men måtte for tredje gang på rad gå målløse av banen.

Nemanja Nikolics sendte Legia Warszawa i føringen etter 41 minutters spill. Kasper Hämäläinen øket til 2-0 etter 72 minutter.

LES FYLDIG REFERAT FRA KAMPEN HER.

Kampfakta

- Må jo score

Lagkapteinen sier han ikke har begynt å bekymre seg.

– Vi har ikke scoret noen mål her nede og vi er jo nødt til å score mål. Men vi trenger ikke begynne å bekymre oss, synes jeg. Vi får øve litt på det, sier Morten Morisbak Skjønsberg.

Tre tøffe treningskamper på Malta endte med tre ganger 0–2 for Stabæk mot henholdsvis Terek Groznyj, Viktoria Plzen og Legia Warszawa. Morisbak Skjønsberg sier at Stabæk ikke har valgt for tøff motstand i sesongoppkjøringen.

– For dem som har fulgt med de siste årene så vet man at vi har hatt for vane å gjøre en god del dårlige treningskamper. Jeg synes det har vært fin motstand, kommenterer midtstopperen som mener Stabæk ga bort en del muligheter mot Legia Warszawa.

– Vi mistet ballen i litt farlige posisjoner. Det må vi rette litt på. Så tok arbeidsinnsatsen seg opp i 2. omgang, synes jeg.

– Vi møtte et godt lag som var fysisk sterkt. Vi kom ikke til så mye sjanser. Det er det som det står på, sier Daniel Granli.

Stabæk setter GPS på spillerne 

Håper på forsterkninger

Fem uker før seriestart er Morisbak Skjønsberg komfortabel med status for Stabæk.

- Vi har hatt et fint opphold på Malta og har trent bra. Billy er igang med å gjøre en god jobb med oss - for få oss til å bli et godt lag. Så er det klart at Inge (André Olsen, sportslig leder) fortsatt har en jobb å gjøre frem mot seriestart. Jeg håper og tror at vi får ytterligere forsterkninger før det sparkes igang.

Daniel Granli spilte 90 minutter mot Terek Groznyj og vel 70 minutter mot Legia Warszawa.

- Jeg sliter med litt feber, forteller backen som også er svært fornøyd med Malta-oppholdet.

- Vi har trent bra og det har vært en bra samling selv om ikke resultatene har vært helt positive. Samtidig har vi møtt god motstand.  Jeg er veldig forøyd med opplegget her nede og ser frem til samlingen på Marbella også.

Stabæk stilte opp da tsjekkisk storlag manglet motstander - nytt tap i Malta

Stabæk tapte for russisk topplag 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.