Skip to main content

Stabæk-aktuell spiller ledig på markedet

Gustav Valsviks kontrakt med Rosenborg er terminert. 27-åringen har vært ønsket i Stabæk, som han var lånt ut til på tampen av forrige sesong.

Gustav Valsviks kontrakt med Rosenborg er terminert. 27-åringen har vært ønsket i Stabæk, som han var lånt ut til på tampen av forrige sesong. 

Foto: EVA GROVEN

Stabæk har ikke lagt skjul på at de ønsker seg Gustav Valsvik (27). Nå er han ledig på markedet. 

Midtstopperen var i Stabæk på lån fra Rosenborg siste halvdel av 2020-sesongen. Etter sesongen returnerte han til Rosenborg, hvor han hadde kontrakt. 

Siden har det imidlertid vært signaler om at Valsvik ikke var med i RBKs fremtidsplaner. Søndag skrev klubben på sin hjemmeside at Valsvik og Rosenborg er enige om å terminere kontrakten. 

Sportssjef i Stabæk, Torgeir Bjarmann, var svært fornøyd med Valsviks innsats i Stabæk i fjor høst. Etter at Bærums-klubben solgte Andreas Hanche-Olsen til belgiske Gent, har de vært på utkikk etter en midtstopper. 

Bjarmann har heller ikke lagt skjul på at de gjerne ville ha med Valsvik videre. 

Stabæk skal også ha lagt inn bud på Tromsøs Simen Wangberg (29).

– Vi får se

Da Budstikka snakket med Gustav Valsvik sent i forrige uke, uttalte han at det ikke var noe nytt å melde. På det tidspunktet var ikke kontrakten med RBK terminternt. 

– Vi får se. Jeg hadde en god periode i høst sammen med Stabæk, jeg vet hva klubben står for og de vet hva jeg står for, sa Valsvik.

Stabæks sportssjef Torgeir Bjarmann uttalte etter treningskampen mot HamKam søndag at det ikke var noe nytt å melde om forsterkninger. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.