Skip to main content

Spiller fra europeisk toppklubb på vei til Stabæk

SUPERSPISS: Stabæk var overhodet ikke interesserte i å selge Franck Boli.

Stabæk er i ferd med å hente ytterligere en spiller før overgangsvinduet stenger ved midnatt. Trolig er det en offensiv spiller fra en toppklubb i Nederland.

TV-kanalen Max melder at det er en 28-åring som har spilt for toppklubb i Europa. Han skal ha 140 kamper i toppserien i landet. Etter det Budstikka erfarer dreier det seg om en spiller en nederlandsk klubb.

Sportslig leder Inge André Olsen holder kortene tett til brystet. Da han stilte opp i mixed-sonen etter kampen mot Lillestrøm var det to timer og 45 minutter til overgangsvinduet stengte.

- Det er rapportert at det kommer en spiller. Jeg kan ikke si noe mer. Vi har foreløpig kontroll, sier Inge André Olsen.

- Vi har jobbet lenge, vi. Men det er en spiller som er litt forsinket på vei inn. Det løser seg nok det, det er litt ting som gjenstår.

Olsen sier det er en offensiv spiller, ikke toppspiss.

- Der har vi Franck Boli. Vi henter ikke en spiss som skal spille lenger ned i banen.

Olsen presiserer at alt ennå ikke er på plass med den siste overgangen.

Ville ikke selge Boli

Mandag var det spekulasjoner om at Rosenborg var interesserte i å kjøpe Franck Boli.

- Man blir oppringt av noen agenter med spørmål om vi er interessert i å selge. "Nei" er det enkle svaret, vi har ikke hatt noe kontakt med Rosenborg.

LES OGSÅ: Kunstmål av Boli sørget for Stabæk-poeng mot Lillestrøm

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.