Skip to main content

Nusa på vei til Belgia for 40 mill.- og Stabæk henter landslagsspiller

Antonio Nusa kan komme til å bli presentert som Club Brugge-spiller tirsdag. Så vidt Budstikka kjenner til skal det være snakk om en overgangssum på til sammen opptil 40 millioner kroner.

Antonio Nusa kan komme til å bli presentert som Club Brugge-spiller tirsdag. Så vidt Budstikka kjenner til skal det være snakk om en overgangssum på til sammen opptil 40 millioner kroner. 

Foto: KARL BRAANAAS

Alt tyder stadig på at Antonio Nusa (16) er på vei til belgiske Club Brugge. Tirsdag bekrefter Stabæk at de låner en landslagsspiller fra Slovakia. 

Ivan Mesik kommer på lån fra den danske klubben Nordsjælland ut sesongen. 20-åringen kan ifølge sportssjef Torgeir Bjarmann bekle alle roller i forsvar.

– Han spilte mye venstreback i akademiet, men er først og fremst en midtstopper. Han er godt skolert, rolig med ballen og blir et spennende bekjentskap, sier Bjarmann. 

Mesik er for øyeblikket på landslagssamling med det slovakiske U21-laget og er i kampform. 

– Han spilte masse kamper for Nordsjælland i fjor. I år har konkurransen blitt enda hardere. De har veldig tro på ham og synes det er bra at han kan spille seg inn i Stabæk. 

Tidligere Brann-spiller

Stabæk-trener Eirik Kjønø uttalte etter Vålerenga-kampen søndag at det kunne bli aktuelt å hente en spiller i hvert ledd før overgangsvinduet stenger natt til onsdag. 

Ifølge VG er den tidligere Brann-spilleren Fredrik Haugen aktuell for Stabæk. 29-åringen er klubbløs etter et opphold på Kypros. Bjarmann ønsker ikke å kommentere noe rundt Haugen. 

– Vi har flere spillere i loopen, men det er ikke sikkert det skjer noe mer, sier han. 

40 mill. for Nusa

Samtidig er Stabæks stjerneskudd Antonio Nusa stadig høyaktuell for belgiske Club Brugge. Så vidt Budstikka kjenner til, skal det dreie som en overgangssum som til sammen kan bli verdt 40 millioner kroner. 

Bjarmann uttalte i 12.30-tiden tirsdag at han ikke kan si noe om Nusa. 

Sportssjefen uttalte søndag at det er opp til spilleren selv om det blir en overgang. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.