Skip to main content

Morgan Sulele lanserer ny Stabæk-sang lørdag

Nye toner: Morgan Sulele fikk spørsmål fra Stabæk om han kunne lage en landeplage. I dag lanseres den nye låten under Stabæks Kick Off på Bekkestua. Favorittspilleren til artisten og Stabæk-supporteren er Daniel Nannskog, og han fikk selvsagt en drakt med nummer 11. FOTO: EVA GROVEN

– De ba om en landeplage, smiler Morgan Sulele. Artisten fra Jar slipper ny Stabæk-sang i dag.

– Kan du lage en landeplage?

Omtrent sånn var spørsmålet Morgan Sulele, eller Magnus Clausen som han egentlig heter, fikk fra Stabæk. Jar-gutten med Stabæk-hjerte sa naturligvis ja.

– Jeg hadde ikke noe valg da jeg fikk tilbudet. Det stemmer at de ba meg lage en landeplage. De la veldig få føringer og jeg fikk ganske stor kunstnerisk frihet, sier han.

Morgan Sulele har tidligere gitt ut monster-hiter som «Bare min» og «Jeg vil heller ha deg». I dag lanseres den nye Stabæk-låten «Du er så deilig» når klubben har Blaa dag på Bekkestua.

– Den kommer ut på offentlige steder i neste uke. Jeg spiller den for første gang lørdag og gleder meg veldig. Det er en skikkelig gladlåt og lett å synge med på. Det er litt om tilhørighet til Bærum og Stabæk uten at alt handler om Stabæk. Den kan minne litt om andre låter jeg har gitt ut. Jeg vil si at du blir glad av å høre låten.

LES OGSÅ:

Kapteinen om generalprøven: – Mjøndalen bør være overkommelig

Billy McKinlay om dronningen, oppmalte innvoller og hva man har under kilten 

– Kjempekult

For første gang har Morgan Sulele laget en fotballsang.

– Det er litt annerledes enn å lage vanlige låter, en fin utfordring.

Se video av artisten under:

Morgan Sulele med ny Stabæk-låt

24-åringen forteller at han har vært Stabæk-fan siden han var liten og vært trofast på kamper siden 2005.

– Jeg er jo fra Bærum og heiet på Stabæk før også. Da de rykket ned følte jeg at jeg måtte gå på kamp. Sånn sett er jeg vel en motgangssupporter, sier han og røper at favorittspilleren hans er Daniel Nannskog.

Selv spilte han fotball i Øvrevoll Hosle.

– Jeg ga meg som 16-åring, var ikke god nok. Da valgte jeg musikk i stedet og det ble ikke tid. Den største oppturen som Stabæk-supporter var gullet i 2008. Det var helt vilt.

I dag spiller Stabæk generalprøve mot Mjøndalen på bortebane. Før årets sesong er artisten og Stabæk-supporteren spent.

– Jeg føler de må få inn en spiss. Men jeg har alltid troen på at de skal klare å mønstre et bra mannskap, sier Jar-gutten som pleier å ha sesongkort på Nadderud.

– Jeg pleier å få det til jul, men fikk det ikke til årets sesong.

– Vi synes dette er kjempekult. Han er en hitmaker om dagen og han har appell blant de unge. I tillegg er han «blaa», så dette er veldig morsomt. Vi har vært på utkikk etter en ny låt siden i fjor høst og gleder oss veldig til premieren, sier arrangementssjef Kjetil Ekeli i Stabæk.

LES OGSÅ: Stabæk-trener om Sayouba og Singh: – Det har ikke vært tøffere

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.