Skip to main content

Matthew (28) klar for Stabæk - estlender blir med videre

NY SPILLER: Matthew Rusike er klar for Stabæk.

Matthew Rusike er klar for Stabæk. Maddis Vihmann skal fortsatt vise seg frem for klubben.

Mandag ble det klart at den 28 år gamle midtbanespilleren blir Stabæk-spiller denne sesongen. Rusike, som er fra Zimbabwe, prøvespilte for Stabæk tidligere i vinter, men reiste til Sør-Afrika da visumet hans gikk ut.

Nå er han altså klar for Stabæk.

- Vi er enige. Han fikk visum fredag og landet i Norge lørdag, bekrefter sportslig leder Inge André Olsen.

Ettersom behandlingstiden er raskere andre steder enn i Oslo, reiser Olsen til Bergen torsdag for å ordne med arbeidstillatelsen til Rusike.

- Vi får en voksen spiller som har litt erfaring. Han er en fin person som har glidd fantastisk fint inn i gruppen. Han er en kar som jobber veldig hardt og som ønsker å bli bedre og bidra til prosjektet vi har, kommenterer Olsen.

LES OGSÅ: Stabæk ønsker å signere Matthew (28)

Vihmann trener videre

Fredag spilte Maddis Vihmann (23) for Stabæk i treningskampen mot Odd. Olsen sier de fikk et ålreit inntrykk av midtstopperen fra Estland.

- Vi ble enige om at han blir her noen dager og trener. Det var litt lite grunnlag at han bare var med på en kort trening og så spilte kamp. Vi fikk et positivt inntrykk av ham, det er en grunn til at vi ønsker å ha ham her videre.

Stabæk-lederen sier de er i god dialog og at de er enige om å se det hele an noen dager.

Usikkert om landslagsmann blir med Stabæk videre 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.