Skip to main content

Hevder Njie er klar for serbisk klubb

SKAL VÆRE KLAR FOR SERBIA: Moussa Njie skal være på vei til FK Partizan.

Stabæk-spiller Moussa Njie skal være på vei til FK Partizan.

Det skriver eurosport.no - som også viser til at signeringen omtales i den serbiske avisen Telegraf.

Klubbens engelske fanside på Twitter har også hengt seg på. Disse melder at Njie signerer en treårskontrakt med klubben.

FK Partizan kommer fra Beograd, og spiller i den serbiske toppdivisjonen. Forrige sesong kom klubben på andre plass i den serbiske Super Liga, både i det ordinære seriespillet og i sluttspillet.

LES OGSÅ: Bohinen med ny Stabæk-kontrakt

Sist uke bekreftet Stabæks sportslige leder Inge André Olsen til Budstikka at Njie var på vei vekk.

– Om Moussa kommer og sier «jeg har hatt det så bra i Stabæk og tror jeg kan utvikle meg videre her, kan vi ikke finne en løsning?». Da vil vi være innstilt, om vi ikke har hentet noen i hans posisjon, på å prøve å få til noe.

– Sannsynligheten for det anser jeg som liten nå, men vi vil alltid være åpne for å snakke med Moussa. Han er en spiller som har hatt bra år i Stabæk og utviklet seg godt, så vi stenger ingen dører for han. Men vi har også respekt for at han ser seg om etter nye muligheter, hvor han kanskje kan få en helt annen økonomisk hverdag enn hva han kan få i Stabæk, sa Olsen.

Det har ikke lyktes Budstikka å komme i kontakt med Moussa Njie tirsdag.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.