Skip to main content

Her er Matthew Rusike tilbake etter beinbruddet

TILBAKE: Matthew Rusike var tilbake på treningsfeltet til Stabæk fredag. Her i samtale med Henning Berg, som hadde sin siste arbeidsdag for klubben. FOTO: JOAKIM S. ENGER

Først brakk han hånden på sin første trening. I sin eliteseriedebut brakk han beinet etter en drøy halvtime. Nå er ulykkesfuglen Matthew Rusike tilbake på treningsfeltet.

BAKGRUNN: Rusike ute i minst fire måneder

Over to måneder har gått siden han ble båret av banen med et brudd i leggen. Det ene beinet i leggen brakk, samtidig som en hinne mellom de to beina i leggen ble skadet.

LES OGSÅ: Kaz Sokolowski kan være tapt for Stabæk

Stabæk-lege Arne Røde spådde selv at midtbanespilleren ville miste fire måneder, men allerede denne uken var Rusike tilbake på treningsfeltet.

Fredag trente han lett langs sidelinjen, sammen med skadde Jeppe Arctander Moe.

– Jeg er foran skjema og klar for å være her ute sammen med resten av laget. Siden bruddet har jeg har trent for meg selv, sier Rusike, som håper å være tilbake for fullt om to uker.

– Det er min tidslinje, ingen andre sin. Jeg hører på leger og fysioterapeuter, men jeg hører mest på min egen kropp. Beinet er bra, men ankelen er stadig litt svak. Jeg er trygg på å være tilbake mot slutten av måneden, sier Rusike.

LES OGSÅ: Henning Berg ferdig Stabæk

Spilleren ble operert kort tid etter kampen mot Lillestrøm, og spilleren selv var optimist på egne vegne.

– Veien tilbake har gått fort og tregt. Det er tungt å se de andre spillerne spille kamper, og forberede seg til viktige oppgjør. Selv om det nærmer seg, er jeg ikke fornøyd før jeg er tilbake i spill for fullt.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.