Skip to main content

Har en plan med Vadim Demidov

FORNØYD: Trener Toni Ordinas har grunn til å være fornøyd med serieåpningen.
FORNØYD: Trener Toni Ordinas har grunn til å være fornøyd med serieåpningen.

Stabæk tok ikke med tidligere landslagsspiller Vadim Demidov til seriestarten mot Strømsgodset. Trolig er han aktuell i neste serierunde.

Onsdag i forrige uke ble den tidligere utenlandsproffen klar Stabæk, men seriestarten mot Strømsgodset kom åpenbart for tidlig – Demidov var hverken på banen eller innbytterbenken for Stabæk.

– Vi har en plan med Demidov. Det er at vi kan ha ham fysisk klar for neste kamp. Det er noen uker til. Men for å være ærlig med ham, så er han i god form, sier trener Toni Ordinas.

LES OGSÅ: – Ohi trenger ikke mine råd

Får bedre tid

Stabæks kamp kommende helg mot Start er allerede utsatt på grunn av snøforholdene. Det betyr at neste seriekamp er mot Ranheim 2. april. Det er gunstig for Demidov, som får mer tid på seg til å komme i kampform.

– Det bør ikke være unaturlig for ham å ha som mål om å spille den andre kampen i serien, sier Stabæks sportslig leder Inge André Olsen, og fortsetter:

– Vi kunne sikkert kastet ham inn, men ønsker å bygge ham opp. Og det er andre som har vært her i hele vinter – de fortjener sjansen.

Slik spilte Stabæk-guttene i serieåpningen 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.