Skip to main content

Frustrert Bohinen etter Stabæk-avslag

Emil Bohinen er frustrert etter at Stabæk takket nei til et bud fra serierivalen Molde.

Emil Bohinen er frustrert etter at Stabæk takket nei til et bud fra serierivalen Molde. 

Foto: KARL BRAANAAS

Stabæk skal ha takket nei til et bud på ti millioner kroner fra Molde for Emil Bohinen. Det frustrerer midtbanejuvelen. 

– Molde er en spennende mulighet for meg. Og ja, jeg må si jeg er litt forundret over at Stabæk ikke har akseptert et såpass godt bud i disse tider, sier Emil Bohinen til VG.

Ifølge VG skal Stabæk ha takket nei til et bud på ti millioner fra rivalen Molde. 

Sportssjef i Stabæk, Torgeir Bjarmann, bekrefter at det har vært interesse fra Molde, men at klubben ikke ønsker å selge internt i Norge. 

Frustrert

Emil Bohinen har vært et hett salgsobjekt lenge, og allerede forrige sesong var han sterkt linket til flere utenlandske klubber. 

Spilleren som ble kåret til årets spiller av Budstikka i 2020, signerte en ny kontrakt med Stabæk for et år siden. Det er kontraktsfornyelsen som frustrerer midtbanejuvelen. 

– Jeg føler at jeg var lojal den gangen jeg forlenget kontrakten, at jeg var enkel å ha med og gjøre og at jeg fulgte Stabæks «vei». Og derfor føler jeg at jeg fortjener å få noe tilbake – når det er dette jeg ønsker, sier Bohinen om Moldes interesse og bud på spilleren.

Dersom Bohinens ønske blir hørt, vil han slå følge med tidligere lagkamerat Ola Brynhildsen, som i fjor dro til tabelltoeren gratis fra «de blaa»

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.