Skip to main content

Bohinen med ny Stabæk-kontrakt

PÅ PLASS: Emil Bohinen i Stabæk-garderoben, på sin plass, markert med draktnummeret hans, 23 etter å ha signert ny kontrakt med Stabæk.

Emil Bohinen har signert ny toårskontrakt med Stabæk, mens status på de øvrige som hadde utgående kontrakter i desember varierer.

– Jeg har vært veldig innstilt på å få denne kontrakten i land. Det er veldig deilig å få det i boks, smiler Emil Bohinen (19).

Han var blant spillerne som hadde utadgående kontrakt ved nyttår - i tillegg til blant andre Jeppe Arctander Moe, Moussa Njie og Daniel Granli - men Bohinen sier altså at han hele tiden ønsket å bli i Stabæk.

– Jeg er veldig godt kjent i miljøet her, og har vært her lenge. Jeg føler jeg er veldig nære å slå gjennom. I tillegg har jeg tro på Henning (Berg, Stabæk-trener), og tro på det vi bygger her. Jeg opplever at dette er rett sted for meg å være, forteller midtbanespilleren.

LES OGSÅ: Stabæk henter keepertalent

– Utviklet seg fint

Bohinen fikk 320 eliteserieminutter fordelt på elleve kamper i fjor, og syv minutter fordelt på tre kamper sesongen før det.

– Hva kan man forvente av deg i år?

– Mer enn i fjor, håper jeg. Jeg fikk starte noen kamper da, og fikk kjent på nivået og tempoet. I år satser jeg på å få starte enda flere kamper og prege kamper i større grad, sier Bohinen, som også tror Stabæk vil havne høyere på tabellen i år enn i fjor.

At Bohinen får mer spilletid tror Stabæks sportslige leder Inge André Olsen det er gode muligheter for.

– Det var godt å få avtalen med Emil i boks, han ville vi virkelig ha på plass. Han har utviklet seg fint, og vi håper han kan ta et nytt steg i år. Det er en spiller som kan bli fast i laget, sier Olsen.

 

HÅPER Å SETTE PREG: Emil Bohinen håper å sette mer preg på kampene i 2019.

Enighet med Moe - tror Njie forsvinner

Olsen forteller også at klubben er enige med Jeppe Arctander Moe.

– Så han signerer?

– Jeg vil tro han kan gjøre det etter hvert, sier Olsen.

Han er dog ikke sikker på om Daniel Granli forlenger, men sier klubben selvsagt ønsker å ha han med videre.

– Og Moussa Njie?

– Om han kommer og sier «jeg har hatt det så bra i Stabæk og tror jeg kan utvikle meg videre her, kan vi ikke finne en løsning?». Da vil vi være innstilt, om vi ikke har hentet noen i hans posisjon, på å prøve å få til noe.

– Sannsynligheten for det anser jeg som liten nå, men vi vil alltid være åpne for å snakke med Moussa. Han er en spiller som har hatt bra år i Stabæk og utviklet seg godt, så vi stenger ingen dører for han. Men vi har også respekt for at han ser seg om etter nye muligheter, hvor han kanskje kan få en helt annen økonomisk hverdag enn hva han kan få i Stabæk, sier Olsen.

LES OGSÅ: Tvinges til å legge opp

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.