Skip to main content

Hjelmseth blir trener

Ingrid Hjelmseth la opp i 2019, men nå blir keeperlegenden med som keepertrener i Stabæk. 

Foto: KARL BRAANAAS

Ingrid Hjelmseth (39) la opp som Stabæk-keeper etter 2019-sesongen. Nå blir hun keepertrener for kvinnelaget i 1. divisjon.

– Jeg gleder meg veldig. Det å skulle ta fatt på jobben med å følge opp noen av landets største keepertalenter blir både givende og utfordrende, sier Ingrid Hjelmseth til stabak.no.

Sisteskansen, som la opp etter 2019-sesongen, har spilt til sammen 138 landskamper og 230 kamper for Stabæk, ifølge fotball.no.

Hjelmseth, som ble med over til Stabæk da klubben tok over eliteserieplassen til Asker i 2009, har vunnet seriegull med Stabæk to ganger.

Rutine

– Jeg håper å kunne videreformidle noe av den kunnskapen og rutinen jeg opparbeidet meg i løpet av de 21 sesongene jeg selv var aktiv i norsk toppfotball, sier Hjelmseth.

– Vi er stolte og glade over at hun blir med oss videre som keepertrener, sier sportslig leder i Stabæk Fotball Kvinner, Richard Jansen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.