Skip to main content

Stabæk vant over Ullevål

VANT: Stabæk bandy hadde ingen problemer med å vinne over Ulleval.

Stabæk forsetter å være uslåelige i bandyens eliteserie. Onsdag vant de sin 10. strake seier i årets sesong.

STABÆK – ULLEVÅL 8-2 / ULLERN - HØVIK  10-3

– Vi leverer en god kamp, og spiller veldig bra når isen tillater å spille ordentlig bandy. Så blir det litt klabb og babb når isen blir dårlig, men jeg synes at vi løser det bra, sier Stabæk-spiller Jesper Wilhelmsen Tho.

Onsdag kveld tok Stabæk imot Ullevål på Stabekkbanen, og selv om regn og sludd etter hvert satte sitt preg på kampen, hadde hjemmelaget få problemer med å vinne over de gulkledde.

– Det er veldig vanskelige forhold i dag, og litt kjedelig at vi slipper inn to mål. Men det viktigste er at vi vinner, sier Tho.

Scoret sesongens hundrede mål

Det var Stabæk som kom best i gang i oppgjøret. Etter kun syv minutters spill sendte Petter Løyning hjemmelaget i føringen etter et hjørneslag. Noen minutter senere økte Stabæk ledelsen til 2-0 ved Nikolai Rustad Jensen og 3-0 ved Eirik Halvorsen. I det 20. minutt scoret måljegeren Björn Buskqvist kampens fjerde og Stabæks hundrede mål for sesongen.

– Det er ikke dårlig at vi har passert hundre mål. Vi har et snitt som vi jobber mot, og til nå er det over det snittet. Det er gøy at vi scorer mål, så det er bare å fortsette sånn, sier Tho.

LES OGSÅ: Ser lysere ut for ny kunstisbane etter pengegave

Også i andre omgang kom hjemmelaget best i gang. De økte ledelsen til 5-0 etter åtte minutter da Nikolai Rustad Jensen scoret sitt andre mål i kampen, før Jonas Tjomsland reduserte for gjestene fra Oslo. I løpet av omgangen scoret også Buskqvist (2) og Markus Fremstad for Stabæk, og Markus Lagerbäck for Ullevål.

LES OGSÅ: Bærums-klubbene samles om bandyhall

Lokaloppgjør neste

Allerede fredag er det ny kamp for Stabæk. Da møter de Høvik, som tapte 10-3 mot Ullern i dagens kamp, i Lokaloppgjøret avlyst - hull i isen på Høvikbanen .

– Det er bare å få denne kampen ut av hodet, omstille seg og gjøre seg klar for fredag. Vi forventer at det blir en tøff kamp, derfor er det viktig at vi er ordentlig forberedt, sier Tho.

LES OGSÅ: Full krise på Høvik, kunstisen sprekker opp

Etter kampen mot Høvik venter en kort juleferie, før tabelltoer Ullern kommer på besøk på bandyens festdag 2. juledag.

– Jeg rekker vel en liten tur på hytta mellom kampene, men vi har to kamper i romjulen som skal spilles og vinnes. Ferie får man ta andre ganger, sier Tho.

– 2. juledag er den morsomste dagen å spille bandy på. Vi håper at blir godt vær og at det kommer mange folk og ser på, slik at det blir en skikkelig fest, legger han til. 

Her kan du lese flere sportsnyheter fra Budstikka

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.