Skip to main content

Stabæk tapte superfinalen i bandy

MÅLFARLIG: Stabæks Nikolai Rustad Jensen.
MÅLFARLIG: Stabæks Nikolai Rustad Jensen.

STABEKKBANEN (STABÆK - READY 3-4) Stabæks tremålsscorer måtte ta seg en matbit i pausen for å få mer energi. Det hjalp dessverre ikke til seier.

Til tross for tre flotte mål - Nikolai Jensen var ikke nådig med seg selv.

- Kampen var helt ålreit. Jeg misset straffe og har kanskje mitt livs dårligste 1. omgang. Jeg måtte ha meg litt lunsj inne i pausen for å få litt energi, sier Stabæk-spilleren.

Stabæk hadde massvis av sjanser, men Ready var det mest effektive laget i superfinalen i bandy. Stabæk vant serien i fjor, mens Ready vant NM-finalen. Fredag fikk ikke Stabæk revansje.

Stillingen ved pause var 1-1. Nikolai Jensen sendte Stabæk i ledelsen i åpningen av 2. omgang. Ready kom tilbake og ledet 4-2 før Jensen reduserte rett før slutt.

- Vi har hatt en tung oppladning til kampen, sier målscoreren.

Ettersom det regnet ble spilleforholdene heller ikke optimale. 

- Vi så for oss en fin kamp og fin is. Så får vi det her. Da må man nullstille. Det går det an på spille 15-20 minutter av hver omgang, så blir det Hawaii-bandy. Det er kjedelig - for begge lag antar jeg. De er ikke glad i sånn is de heller. Men vi må bare gjøre det forholdene tilsier og gjøre det beste ut av situasjonen, sier Nikolai Jensen.

En drøy uke før seriestart kunne ikke Stabæk stille med full tropp. Jensen er imidlertid skråsikker på at Stabæks er godt forberedt til seriestart.

- Vi har mye sykdom - vi hadde en tøff helg i Hamar forrige helg med mye kamper (Stabæk vant turneringen). Jeg føler vi er der vi skal være. Det blir bra med en uke med trening her på Stabekkbanen, jeg tror det skal bli bra, jeg.

 

SE FYLDIG REFERAT NEDERST I SAKEN:

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.