Skip to main content

Stabæk knuste Konnerud

FEMMÅLSCORER: Bjørn Buskqvist scoret fem mot Konnerud.

Fredag og 13 betød ikke ulykke for Stabæk. Fredag tok laget nemlig sin 13. strake seier

KONNERUD - STABÆK 2-15

Og seieren ble sikret på en særdeles overbevisende måte. De blåkledde fra Bærum ga seg nemlig ikke før de hadde satt 15 baller i nettet bak Konneruds keeper.

Dermed fortsetter Stabæk sin seiersgang i eliteserien. 13 strake seire har det blitt for bæringene - de fleste på særdeles overbevisende måte. Laget har nå 136 - 28 i målforskjell.

LES OGSÅ: Stabæk med tolv strake etter en god og en dårlig omstilling

Men det tok faktisk drøye 16 og et halvt minutt før det første målet kom fredag. Björn Buskqvist sendte Stabæk i ledelsen. Jan Olav Løyning økte bare halvminuttet senere - og mellom det 31. og 37. minuttet scoret Stabæk seks ganger, gjennom samme Løyning, Oscar Aukner, J.O Løyning og Magnus Høgevold.

Konnerudreduserte til 1-6 rett før pause, noe som var resultatet da lagene gikk til hvilen.

Målkalas

Etter pause fortsatte Stabæks målkalas. I løpet av fem og et halvt minutt av andre omgang hadde Buskqvist, Høgevold og Fredrik Randsborg økt ledelsen til 9-1. Aukner og Buskqvist scoret hvert sitt på minuttet før og etter en times spill, mens Christian Randsborg sørget for 1-12 og en ny scoring fra Buskqvist ga 1-13.

Konnerud reduserte, men to Buskqvist og C. Randsborg rundet av scoringsballet for Stabæk.

Fredag og 13 ble en lykkelig kombinasjon i den blå bandygjengen.

LES OGSÅ: Mener laget er det beste på lenge

KAMPFAKTA 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.