Skip to main content

Spilt ni VM på rad – nå er han vraket

BLIR HJEMME: Christian Randsborg (t.h.) må følge VM i Sverige fra godstolen hjemme i Norge.

Christian Randsborg (33) fra Stabæk er en VM-grossist. Men i år ble han vraket fra VM i Sverige.

Les om onsdagens bandykamper her.

– Det er skuffende å ikke bli tatt ut i VM-troppen. Jeg legger ikke skjul på det, sier Stabæk Bandyspilleren Christian Randsborg.

Da VM-troppen til VM i Sverige ble offentliggjort onsdag, var navnet til 33-åringen plassert i kategorien «hjemmeværende reserver». Det er første gang på ni år at Stabæk-spilleren ikke er med i den norske VM-troppen. Til sammen har han vært med i ti verdensmesterskap for Norge.

– «Hjemmeværende reserve» er ikke noen rolle. Det har vel skjedd én gang på ti år at noen av de hjemmeværende reservene er blitt hentet til VM. Og da var det en keeper, sier veteranen.

LES OGSÅ: Seks fra Stabæk med i VM-troppen

Tar avgjørelse om fremtiden neste år

Han understreker at han er innforstått med at landslagstrener Thomas Moen har gjort sine sportslige vurderinger når han har tatt ut troppen.

– Jeg fikk en fornemmelse av at jeg ikke kom til å bli tatt da jeg ikke var med i en landslagsturneringen tidligere denne sesongen. Så det at jeg ikke ble tatt ut til VM var ikke sjokkerende, men likevel skuffende, sier han.

– Hva tenker du om landslagsfremtiden nå?

– Jeg har i hvert fall ikke tenkt til å gi meg i affekt over et slikt uttak. Den avgjørelsen tar jeg neste år, sier Christian Randsborg.

Han kan trøste seg med at lillebroren Fredrik Randsborg skal være med i VM. Til sammen seks Stabæk-spillere er tatt ut til VM.

– Jeg skjønner at Christian Randsborg er skuffet. Jeg kan også si at det var den vanskeligste avgjørelsen i hele uttaket. Men vi valgte Stian Sterkeby fra Drammen denne gangen. Det var naturligvis en totalvurdering som lå bak dette. Jeg håper Christian er motivert til å satse videre, sier landslagstrener Thomas Moen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.