Skip to main content

Björn har scoret mer enn fire av lagene i eliteserien

SERIELEDER: Bjørn Buskqvist og Stabæk bandy.

Åtte mål av Björn Buskqvist og 19 av Stabæk. - Mye mer moro å spille sånn som dette enn å gå rundt på halv fart, sier Stabæks målmaskin.

STABÆK - SARPSBORG 19-1 (10-1)

ULLEVÅL - HØVIK 3-2 (1-1)

- De driver en annen idrett, utbrøt Sarpsborg-ledere på vei inn til garderoben etter at Stabæk hadde gitt gjestene rundbank på Stabekkbanen onsdag kveld.

For andre gang denne sesongen scoret Stabæk 19 mål i en kamp i eliteserien bandy.

- Det er alltid gøy å score mye mål. Men det mest positive er at vi viser et veldig bra pasningsspill, selv i sånne kamper som går litt lett. Tidligere har det kanskje vært litt sånn at man begynner å gå alene, sier Stabæks Björn Buskqvist.

Målmaskinen scoret hele åtte mål i onsdagens kamp og står med 24 så langt i serien. Det er det samme som hele laget til motstander Sarpsborg og mer enn tre av lagene i eliteserien.

Tre ganger har han klart å score 61 mål på en sesong. Nå har han 24 på seks kamper og fortsatt gjenstår to tredjedeler av serien.

- Jeg kan ikke gå rundt og tenke på det, kanskje går det mot målrekord for hele laget, vi får se.

Lokaloppgjøret avlyst - hull i isen på Høvikbanen 

- Kjørte maksimalt

Storscoreren sier det alltid er gøy med bandy, selv om det er morsommere med jevne kamper.

- Vi skulle kanskje hatt litt tøffere motstand og jevne kamper - det kommer dét også. Er vi ikke skjerpet så blir det kjedelige kamper hvis vi spiller på halv fart. Det er mye morsommere å kjøre maksimalt, sier Buskqvist.

Målscorere Stabæk: Björn Buskqvist 8, Magnus Høgevold 3, Oscar Gillingham Aukner 2, Mikkel Killi Andersen 2, Fredrik Randsborg, Jan Olav Løyning, Nikolai Rustad Jensen, Tobias Tinius Mofjell.

Mål Sarpsborg: Mathias Aleksander Nilsen.

Stabæk scoret 19 mot Konnerud 

Dobbel Serov

Høvik spilte borte mot Ullevål onsdag kveld. Hjemmelaget tok ledelsen før spillende trener Alexander Serov utliknet slik at stillingen til pause var 1-1.

Jan Fredrik Løland scoret sitt andre mål for Ullevål etter 12 minutters spill av 2. omgang, men Serov utliknet igjen.

Drøyt fem minutter før slutt ble kampen avgjort da Jonas Gaare scoret 3-2 for hjemmelaget.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.