Skip to main content

Zuccarello: – Frisk eller Vålerenga

Mats Zuccarello har vært i Askerhallen flere ganger etter at han ble en stor stjerne. Han utelukker ikke at han vender tilbake til Frisk Asker etter at utenlandskarrieren er over. 

Foto: KARL BRAANAAS

Han har nylig skrevet under på en avtale med NHL-klubben Minnesota Wild verdt en kvart milliard kroner. Men når han kommer hjem til Norge vil han til Frisk – eller VIF.

Det begynner å bli noen år siden Mats Zuccarello herjet i Askerhallen. Norsk ishockeys desidert største stjerne hadde Askerhallen som hjemmebane i fire sesonger, før han tok steget til Modo og svensk ishockey. Etter det har karrieren bare gått en vei.

For noen uker siden skrev han under på en gullkantet avtale med NHL-klubben Minnesota Wild. Den sikrer den tidligere Frisk Asker-spilleren en lønn på en kvart milliard norske kroner i løpet av de fem årene.

Frisk Asker eller Vålerenga

Men når han en gang vender hjem til norsk ishockey, kan det fort bli den nye Askerhallen som blir hans hjemmebane. Det røper han i et intervju med NTB.

– Vi får se hvordan kroppen er. Blir det Norge om fem år, er det to lag som er i hjertet mitt. Det er Vålerenga og Frisk Asker. Jeg er født og oppvokst og spilte for Vålerenga i hele barndommen, og Frisk ble springbrettet fra jeg gikk på videregående og frem til jeg dro til Sverige. Jeg får bare ta det på magefølelsen når jeg eventuelt kommer hjem. Det blir tøft å velge mellom dem, sier Zuccarello til NTB.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.