Skip to main content

X Games måtte utsette trening  i Telenor arena på grunn av varme og regn

Regn og varme skapte utfordringer for arrangørene av X Games i Telenor Arena.

Regn og varme skapte utfordringer for arrangørene av X Games i Telenor Arena. 

Foto: Knut Bjerke

Selv om X Games skal foregå inne i Telenor Arena, skaper været utfordringer for arrangøren.

– Vi er litt bakpå. Vi har kansellert treningene på snø torsdag, og utsatt de til fredag. Det er ikke optimalt, men slik må det bli, sier Henning Andersen i X Games Norway.

To dager med varmt vær og det voldsomme uværet natt til torsdag var nemlig ikke det beste som kunne skje arrangørene av X Games inne i Telenor Arena.

– Det har vært nytteløst å gjøre den jobben vi skulle gjøre med så mye regn. Vi lokker taket når det regner. Planen var å legge snø så tett som mulig opp mot treningen. Det ble vanskelig med det været vi hadde, sier han.

X Games, som arrangeres lørdag i Telenor Arena, blir av det spektakulære slaget, og de har blant annet laget hull i taket på anlegget for å få plass til det høye hoppet.

Ikke optimalt

– Det var mer smelting enn planlagt, pluss at vi var litt forsinket i arbeidet. Noen ganger må vi ta slike beslutninger, og det er ikke uvanlig, sier han.

Derfor får ikke snowboarderne og skiløperne forsøkt seg i den spektakulære bakken før fredag kveld.

– Det er selvfølgelig ikke optimalt, og det er ingen som liker at å utsette ting. Men det kommer ikke til å få noen konsekvenser for helgens konkurranser, lover Andersen.

De andre øvelsene i X Games trener som vanlig i Telenor Arena.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.