Skip to main content

Windingstad banket Jansrud og Svindal igjen

For en NM-suksess Rasmus Windingstad (24) opplever på Hafjell! Fredag knuste han alle i Super G, og tok sitt andre strake NM-gull.

– Målet var å tukte de aller beste i dag. Jeg har egentlig ikke lyst til si at jeg er overrasket fordi da kan det høres ut som jeg har vært feig. I dag var jeg absolutt ikke feig. Jeg var aggressiv og ville vinne, og jeg gjorde alt jeg kunne for å klare det, sa Rasmus Windingstad fra Bærums Skiklub til NTB etter løpet.

Torsdag vant han NM-gull i kombinasjonen. Den doble NM-vinneren la til at han var klar over at det var mange gode som stilte til start og som hadde lyst til å vinne.

– Og da er det ekstra gøy å vinne. I dag traff jeg hele veien, og da visste jeg at konkurrentene kunne få det vanskelig med å slå meg, sa Windingstad til NTB.

Han vant bare tre hundredeler foran Stabæk-alpinisten Adrian Smiseth Sejersted. Bjørnar Neteland tok bronsen.

LES OGSÅ: Windingstad norgesmester for andre år på rad

Banket stjernene

Og det var ikke hvilke som helst alpinster som endte bak ham på resulatlistene. Hverken Aksel Lund Svindal eller Kjetil Jansrud klarte å måle seg mot 24-åringen fra Bærums Skiklub.

I kvinnenes Super G var det  Marte Berg Edseth som vant. Edseth vant 0,37 sekunder foran Hannah Sæthereng og 0,57 foran Kajsa Vickhoff Lie fra Bærums Skiklub. Vickhoff Lie ble nylig juniorverdensmester i alpint.

LES OGSÅ: Bærums-kjørere herjet i NM

 

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.